Konačno je počela da mi priča o svojoj BURNOJ prošlosti sa muškarcima i ja sam shvatio nešto IZNENAĐUJUĆE

Nije se nadao da će ovako da reaguje na njene ispovesti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ Racool_studio

Uglavnom već prilikom prvih nekoliko viđanja, novi parovi počinju da se otvaraju jedno prema drugom, ali ima i onih koji nisu tako brzo spremni na korak da sve svoje tajne ispričaju novom dečku/devojci.

Jedan muškarac je tako, tek nakon nekoliko godina veze, saznao za burnu prošlost svoje partnerke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Zajedno smo nekoliko godina, oboje smo razvedeni i imamo decu iz prethodnih brakova. Odlično se slažemo, zabavno nam je i imamo odličan seksualni život“, započinje priču ovaj muškarac.

Ono što je mislio da zna o njenim prethodnim seksualnim iskustvima, ispostavilo se kao samo mali deo velikog “kolača”.

Rekao je da se od početka ona predstavljala kao jednostavna žena, sa dosadnom istorijom seksualnih odnosa, ali onda je otkrio istinu…

“Nekoliko naših skorašnjih konverzacija, malo direktnih pitanja i malo matematičkih sposobnosti, dovelo je do toga da shvatim da je njena prošlost sa muškarcima mnogo zanimljivija nego što mi je to do sada predstavljala”, kaže on.

Foto: Freepik/haritanita

On priznaje da ga su ga šokirale neke stvari koje mu je partnerka otkrila, ali ga je iznenadilo to što želi da čuje još informacija.

“Ona je dosta stidljiva po ovom pitanju, tako da je i ovo što je rekla bilo dosta, ali sam shvatio da ne mogu da izdržim a da je ne zapitkujem za još detalja. Kao da je taj skriveni deo njene ličnosti iz prošlosti i sve što je radila sa drugim muškarcima, probudilo neku veću strast u meni”, iskren je ovaj muškarac.

Foto: Freepik/drobotdean

Iako nema želju da sluša o seksu sa njenim bivšim mužem, veoma je zainteresovan za priče o njenim seksualnim iskustvima na jednu noć.

“Ne znam kako da je ubedim da mi ispriča sve, a i ne želim da sazna da me njene priče uzbuđuju. Ona mi je rekla da mi je sada sve ispričala, ali čini mi se da nije baš sasvim iskrena i da postoji još skrivenih detalja iz prošlosti”, uveren je on.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar