Rekla sam partneru istinu o svojoj PROŠLOSTI i to je počelo jako LOŠE da utiče na naš intimni život

Nije očekivala da će njena ispovest izazvati problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Poveravanje, poverenje i iskrenost u vezi su uvek poželjni, ali nekada dovedu do određenih posledica.

Pogotovo su osetljive stvari koje se tiču nečije seksualne istorije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka je ispričala svom momku šta je, u seksualnom smislu, doživela u prošlosti, a od onda se njen partner potpuno drugačije ophodi tokom seksa prema njoj.

“U vezi sam oko 4 meseca, a iako smo počeli bez ikakvih očekivanja, brzo smo shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Skoro smo počeli sa pričom o našim seksualnim iskustvima iz prošlosti i onda sam mu rekla kako sam pre desetak godina bila u vezi sa dečkom koji me je seksualno zlostavljao, ali da sam kroz terapije prebrodila taj period svog života”, kaže ova devojka.

Foto: Freepik/freepik

Njen dečko je pokazao veliku dozu empatije, ali nakon toga se potpuno promenilo njegovo ponašanje tokom seksa.

“Ranije smo bili mnogo više avanturistički nastrojeni u krevetu, a nakon mog priznanja on je postao uštogljen i previše obazriv. U sred doživljavanja vrhunca me zapitkuje da li sam dobro i vidim da se plaši kako će me povrediti”, požalila se ona.

Iako kaže kako joj je veoma drago što je brižan prema njoj, ističe da je ovaj pristup potpuno upropastio njihov seksualni život i njeno uživanje tokom seksa.

Foto: Freepik/ Racool_studio

“Ja sam mu ovo ispričala samo kako bih se više otvorila prema njemu, a ne da bih napravila neki prećutni komentar. Apsolutno mi ništa nije smetalo u našem seksualnom životu, do tog trenutka… Sada mi se čini da je fokusiran samo na to da me ne povredi i ne možemo ni on ni ja dovoljno da se prepustimo i uživamo”, smatra ova devojka.

Ona sada razmišlja kako da mu ovo kaže, a da ne izazove kontraefekat.

“Plašim se ako spomenem kako mi ovakav pristup smeta, da će se on još više fokusirati na to i da tek onda neće moći da se prepusti”, kaže ona.



Izvor: Objektiv.rs, slate.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar