ŠOK INFO

Ova DEVOJKA povezuje Miljanu Kulić i Tomovića! Vladimir je upoznao pre 10 godina i odmah su FLERTOVALI!

Svi se pitaju zašto Vladimir ima dobre odnose sa Miljanom i sve joj prašta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Miljana Kulić i Vladimir Tomović upoznali su se pre 5 godina u rijalitiju, sve praštaju jedno drugome, a svi se pitaju zašto?

Otkrivamo da njih zapravo vezuje jedna osoba, famozna Nišlijka Bojana!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Janjuš POLUDEO pa otkrio kako je Miljana PREVARILA Zolu: Bila je na zadnjem sedištu sa mojim drugom!

Naime, Vladimir je pre skoro deset godina učestvovao u šouu “Veliki brat”. Onom čuvenom u kojem su se prvi put pojavili i Soraja Vučelić i Branislav Radonić Brednom. Među njima nalazila se i odbojkašica Bojana Stojković iz Niša.

Bojana i Vladimir otvoreno su flertovali u rijalitiju, tačnije Vladimir je radio sve ono što Vladimir i radi kada mu se neko svidi. Stalno je prilazio, mazio i dodeljivao komplimente.

Foto: Printscreen/Youtube

Ni Bojana nije bila hladna prema Tomoviću i uzvraćala mu je flertovanjem, ali ništa se konkretno između njih nije desilo u Velikom bratu, a šta je bilo u spoljnom svetu, nije nam poznato, mada prema dosadašnjim njegovim “rijaliti simpatijama” verovatno se ništa i nije desilo pa se Bojana vratila u Niš, a on u svoj rodni Bar.

Upornost joj se isplatila: Miljana KONAČNO završila sa Mišelom u KREVETU (VIDEO)

Bojana se povukla iz sveta medija i postala je kozmetičarka i masažerka, dok Tomović još uvek radi na svojoj rijaliti karijeri poznatog zavodnika.

Rat Miljane i Mišela ne prestaje: Zadrugarka ponovo pokušala da ga POLJUBI, on se odučio na ovaj potez

Interesantno je da joj je jedna od klijentkinja njena sugrađanka Miljana Kulić, pa su jedna i druga objavile snimke tokom tretmana. Ne znamo šta su pričale tokom ovih tretmana, ali je sigurno da je Vladimir bar u nekom trenutku bio tema, te ne sumnjamo da je Bojana poverila neke tajne Kulićevoj.



Izvor: Objektiv.rs, Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar