Nišlijka se tereti za pokušaj ubistva: Imala intimni odnos, pa umalo zaklala ljubavnika!

D. R. je nakon tog razgovora zaspao, a A.N. je tada nožem nasrnula na njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv A. N. (30) iz ovog grada za pokušaj ubistva jer je 2. novembra prošle godine nakon intimnog odnosa nožem umalo preklala D.R. (43), a onda izmislila da je on pokušao da je siluje.

Krvava drama odigrala se 2. novembra prošle godine nešto posle 1 sat iza ponoći u jednom niškom hotelu, a optužena je jeziv pokušaj ubistva isprva pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja.

Kako se navodi u optužnici Višeg javnog tužilaštva u Nišu, A. N. je upoznala D. R. u kladionici u Nišu gde su vršili uplate za klađenje, a zatim predložila da odu u hotel u kojem je često boravila, gde su i prespavali. Prema optužnici, sutradan mu je tražila da plati troškove hotela, rekavši i da joj je potrebna pomoć jer joj je kćer u bolnici.

– Oko 22 časa, nakon intimnog odnosa zatražila je od oštećenog da legne sa desne strane kreveta do zida i okrene se na levi bok prema zidu, kada je oštećeni zaspao, a zatim ga je probudila i saopštila mu da ima neku “kombinaciju” sa drugom i izašla iz sobe oko 00.15 časova i od recepcionera zatražila da pozove taksi. Udaljila se iz hotela i otišla u kuću svoje majke odakle je uzela kuhinjski nož, da bi u 00.51 ušla u sobu u kojoj je oštećeni bio budan te mu saopštila da “nije završila kombinaciju” – stoji u optužnici VJT Niš.

D. R. je nakon tog razgovora zaspao, a A.N. je tada nožem nasrnula na njega.

– Kada se oštećeno okrenuo ka zidu i nastavio da spava, A.N. je kuhinjskim nožem, koji ima sečivo do 20 centimetara, ubola D.R. u vrat ispod desnog uha i nanela mu povredu opasnu po živ – navodi se u optužnici protiv A. N.

D. R. je zadobio ubodnu ranu ispod desne ušne školjke širine oko dva centimetra, sa izlaznom ranom na desnom krajniku, nakon čega je skočio iz kreveta dok je A. N. istrčala iz sobe, a oštećeni za njom do recepcije kako bi zatražio pomoć.

– Osumnjičena je sa nožem u rukama zahtevala od recepcionera da ne zove policiju, kada se oštećeni vratio do sobe i uspeo da se zaključa. Osumnjičena se vratila do vrata sobe sa nožem u ruci, gde je ključem koji je uzela sa recepcije pokušala da otključa vrata kojom prilikom je polomila ključ sa spoljašnje strane brave ulaznih vrata, kada je po pozivu recepcionara došla policija i ekipa Hitne pomoći – precizirano je u optužnici.

Inače nakon brutalnog napada D.R. je transportovan u Klinički centar u Nišu, dok je A. N. koja je doživele nervni slom zbrinuta u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici gde je provela dve nedelje.

Kada je istraga utvrdila da nije bilo silovanja kako je tvrdila A.N. ona je optužena za pokušaj ubistva.Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar