Ubio dve sestre da ih “SPASI” od koronavirusa: Već prve nedelje u zatvoru doživeo je najgoru kaznu

Bio je ubeđen da će svi umreti od COVID-19

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wisconsin police dept printscreen

Amerikanac Adam Rot (36) iz Viksonsina osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je, zarad spasenja od koronavirusa ubio svoju suprugu Dominik (34) i njenu rođenu sestru Deirdre (26).

Rot je, verovali ili ne, na suđenju oslobođen odlaska u zatvor već mu je, kao mentalno neuračunljivoj osobi rečeno da će ostatak života provesti u psihijatrijskoj ustanovi kraj kaznenog doma. Tamo je već prve nedelje upoznao pakao.

Preminuo zbog korone, a NIJE je imao: Molio lekare za preglede, niko ga nije primao jer je bio NEGATIVAN

Ubica je kobnog popodneva sedeo u kuhinji i ručao sa Dominik i Deirdre, ali i taštom Žilenom koju je takođe pokušao da ubije, ali je prošla “samo” sa srednje teškim povredama.

Pre nego što je nožem nasrnuo na suprugu i njenu sestru, držao im je predavanje kako je bolje ubiti se nego se zaraziti dobro poznatim virusom. Potom je, kada je čuo da se one ne slažu s njim, krenuo da ih ubada nožem.

Tašta Žilena Popanda istakla je na sudu da je Adam već neko vreme mentalno bolestan te da ne pije lekove u poslednjih godinu dana. Takođe je rekla da otkako je čuo za epidemiju početkom godine, samo je sedeo u svojoj sobi i vrištao da će svi pomreti.

Rot se na suđenju nije izjašnjavao, već je gledao samo u jednu tačku ili je posmatrao prirodu kroz prozor sudnice.

Kada je primljen u mentalnu ustanovu, posle samo 8 dana zaražen je tim istim koronavirusom zbog kojeg je ubio dve osobe. Narednih mesec dana proveo je na kiseoniku, a i kada se jedva oporavio, polomio je nogu.

To nije bio kraj njegovim mukama, pošto ga je, dok je spavao, jedne noći drugi bolesnik pretukao nanevši mu teške povrede.

IZBO majku 118 puta, pa pozvao policiju i zatražio im najodvratniju stvar: Na kraju ga sačekala KARMA



Izvor: Objektiv.rs, Metro.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar