LOMILI JE

Milica Dabović o momcima koji su joj PAKAO od života pravili: Padneš u BEDAK, dođe ti da se ubiješ

Drago joj je makar što joj narod veruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram

Milica Dabović osvrnula se na svoje nemile događaje kada se zbog raznih životnih situacija koje su je snašle osećala toliko loše da je imala momente i kada je htela da se ubije.

“Jako puno nelagodnosti sam imala, ali kada se sve sleglo i kada je vreme prošlo, vidim da mi narod veruje i da me voli baš ovakva kakva jesam. Skupo me je koštalo što sam iskrena. Jako su mi se loše stvari s partnerima dešavale. Psihički sam bila zlostavljana, sa Stefanovim ocem”, rekla je Milica u “Premijeri”.

Naša košarkašica priznala: Nisam imala HLEBA da jedem, a bivši je za 500 evra prodao detetova KOLICA

“Najgore je kada ti ljuti ne veruju. Onda padneš u bedak, dođe ti da se ubiješ, ali posle nekog vremena kada te on zove i moli te da mu oprostiš, izmišlja neke srtvari, pa ovako, pa onako, shvatiš da nisi pogrešio i da je to moralo da se desi. Ne zato što sam ja želela da dobijem batine ili sam volela nasilnike, nego je on bio jako ljubomoran, napadao me… Njemu je bilo bitno da potroši moj novac, da ide po diskotekama”, rekla je Milica, pa dodala:

GORKA SUDBINA naše sportistkinje: Bivši je tukao, otac deteta joj uzeo sve, a sada PRODAJE POLOVNE stvari

“O svemu ćete pročitati u knjizi. To će biti surova biografija, ali i jedna prelepa knjiga. Prvo o mojoj porodici koja mi je dala mnogo dobrog, moja mama koja je heroj i na svemu sam joj zahvalna. Ni tati ništa manje. Zatim, o mojim momcima koji su mi napravili pakao od života”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar