NIJE JOJ LAKO

GORKA SUDBINA naše sportistkinje: Bivši je tukao, otac deteta joj uzeo sve, a sada PRODAJE POLOVNE stvari

Nema podršku muškarca, ali hrabro se nosi sa životnim izazovima

Milica Dabović, Foto: Printscreen/Instagram

Milica Dabović nizala je godinama uspehe kao košarkaška reprezentativka Srbije, ali poslednjih godina domaća javnost je više pamti po turbulentnom privatnom životu.

Milica se pre nekoliko godina zabavljala sa izvesnim Simonom Šiklićem, a 2017. godine njihova veza se završila incidentom. Naime, u javnost su dospele fotografije iz noćnog kluba na kojima je Simon blizak sa starletom Sorajom Vučelić zbog kojih je nastala svađa između Milice i Simona nakon koje je on nju fizički napao, bar kako je ona tvrdila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje”, rekla je Milica za Kurir 2017. godine nakon incidenta u njenom stau na Karaburmi.

Simon Šiklić, Foto: Printsreen/Youtube

Nedugo nakon ovog skandala Milica se upustila u romansu sa muškarcem kojeg je u javnosti predstavila kao Vuka. Dabovićeva je zatrudnela sa njim, a onda su se razišli pred njen porođaj.

Milica Dabović otkrila koja POZNATA PEVAČICA je otkupila sve njene polovne stvari: Neizmerno joj hvala!

O ovome i svim nedaćama u ljubavnom životu pisaće u svojoj knjizi koja je u pripremi.

“Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu”, rekla je Milica nedavno u jednoj emisiji i dodala da mu je više šansi dala da bi njihovo dete imalo oca, ali ih je sve prokockao.

Milica Dabović PROGOVORILA o ULASKU u “Zadrugu 4”: Želja mi je da vidim kako bih se snašla!

Milica je pričala i da joj je bivši suprug stavljao pištolj na čelo i da joj je uzeo sve.

“Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam “samo” da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju”, ispričala je ona u drugoj emisiji.

foto:E-stock/C.Vukojicic

Milica Dabović danas je samohrana majka, a za sebe i dete zarađuje tako što prodaje polovnu garderobu putem Instagrama.

“Spremna sam na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bih uradila”, rekla je Milica Dabović.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar