ISKRENO

Milica Dabović otkrila: Kao dete sam otišla u SIBIR na minus 40 da zaradim svoje prve PARE

Ovo joj je bila dobra škola

Foto: E-stock

Bivša košarkašica Milica Dabović prošla je u životu kroz mnoge, nezavidne situacije.

Milica je bila žrtva nasilja, a posle toga postala je i samohrana majka koja se na sve načine bori da othrani sama svoje dete, sina Stefana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 Milica je za Glossy otkrila kakve planove ima za Novu godinu i zašto baš u ovom periodu svake godine sravna račune i okrene se iza sebe da vi uvidela šta je uradila.

Foto: E-Stock/D. Milutinović

“Kada se pred svaku Novu godinu okrenem iza sebe i pomislim šta sam prošla, kakve su mi se stvari dešavale, koliko mi je samo snage i ljubavi potrebno da prevaziđem sve prepreke i podnesem sve udarce, mogu samo da kažem da sam srećna i ponosna! Duboko negde u sebi našla sam pobednika i pred svaku Novu godinu čvrsto verujem da će sledeća biti mnogo bolja, da će mi doneti nove ljude, poznanstva, poslove, pa zašto ne i ljubav? Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka, ali ja sam naučila da se nosim s tim! Polazim od sebe, važno mi je da moje dete živi, da je zdravo i srećno, da vidim, čujem, govorim, imam ruke i noge. Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim! Ja sam neko ko ima želje, ciljeve, neko ko ima veliko srce i na mene uvek mogu da računaju”, rekla je Milica, a onda otkrila da je za svoju porodicu zarađivala još kao jako mlada:

“Meni je ova situacija donela nešto što sam tražila godinama, tako da joj hvala na tome. Nije mi bilo teško da organizujem život i snašla sam se. Ovakve stvari možemo da prihvatimo ili ne prihvatimo, ja sam se uhvatila u koštac sa njom i verovala da sutra dolazi mnogo bolje od ovoga što je sada! Ne kažu džabe da ono što se mora nije teško. Da, i ja to govorim iz iskustva, jer kao dete od 22 godine otišla sam u Sibir na minus 40 da zaradim svoje prve pare, ko me pitao da li želim, volim i hoću, morala sam, izdržavala sam svoju porodicu.”

Naša košarkašica priznala: Nisam imala HLEBA da jedem, a bivši je za 500 evra prodao detetova KOLICA

Ona je pre nekoliko meseci pokrenula pravu buru komentara kada je počela da prodaje svoje stvari putem Instagrama, a sada je istakla da je to bio fenomenalan potez.

“Verovali ili ne, to je potez mog života, a baš nisam oduševljena svojim životnim odlukama. Žene su me maksimalno podržale i dale mi vetar u leđa i mnogo sam im zahvalna na tome. Jednom prilikom sam rekla kada jednu stvar dnevno prodam na svom profilu ne brinem da li će mi detetu nesto faliti i tako je bilo. Stala sam na noge jača nego ikada i želim svoje želje da pretvorim u stvarnost”, navela je Dabovićeva.

Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar