Mučio, pa ubio bebu svoje devojke: Zatvorenici saznali za sve i ZAKLALI ga ostavivši BRUTALNU poruku

Nesrećno dete imalo je tačno 50 modrica po telu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Media Wales printscreen

Britanac Endrju Lojd (37) brutalno je ubijen u zatvoru sa maksimalnim obezbeđenjem u Satonu kod Jorka.

Lojd je tamo služio doživotnu robiju zbog ubistva 13-mesečnog dečaka Arona, sina tadašnje devojke. Ne mogavši da ga smiri kad ga je ostavila sa sinčićem, Lojd je počeo da šamara i bije bebu u sobi sve dok se “nije umirila”.

Pozvao je na prvi sastanak: Posle POLJUPCA je PRETUKAO na ulici, pa joj pištolj uperio u čelo (VIDEO)

Kada je došla policija, prilikom hapšenja je rekao da dete “samo spava”, ali se i golim okom videlo da je pretučena nasmrt.

Nakon što mu je izrečena presuda, Lojd je u zatvor kod Jorka stigao znajući da se ovo što je uradio neće svideti “kolegama” unutra koji su poslovično najosetljiviji prema pedofilima i siledžijama s decom.

Maleni Aron imao je više od 50 modrica po telu, Foto: Media Wales printscreen

Nije prošlo mnogo vremena, a čuvari su primetili jedne noći da su vrata njegove ćelije otvorena. Kada su mu prišli videli su da Lojd leži u lokvi krvi sa rasporenim stomakom i brojnim dubokim ožiljcima po telu.

U ćeliji je stajala poruka napisana olovkom ali i verovatno njegovom krvlju:

“Monstrum sam, ne zaslužujem da živim”, pisalo je u poruci.

Interesantno je, navode britanski mediji, da je zatvor koji važi za jedan od najsigurnijih na Ostrvu i sa tako jakim obezbeđenjem unutra i spolja dozvolio ovakav vid napada na zatvorenika i smrt.

Spekuliše se i da je neko od čuvara možda i namerno pustio zatvorenike da ubiju Lojda zbog prirode njegovog zločina pre hapšenja.

Ubio trudnu tinejdžerku i na ulici joj IŠČUPAO SRCE! Dok ga je jurila policija, uradio još grozniju stvar



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (29)

  1. Meni je jedno kad ovi "kodeksaši" koji ubijaju i pljačkaju nedužne ljude dele neku "pravdu" po zatvoru. Pa i njima treba po jedan metak svima da se malo pročisti društvo od ološa.

    Odgovori
  2. Tragicno je sto se zatvorenicima dozvoljava da dele pravdu.To treba da radi drustvo to jest njegovi instrumenti pravosudje i zatvorske institucije.Umesto da su lepo i bez ikakvih emocija izvrsili smrtnu kaznu nad njim i to ne posle 15 godina cuvanja vec u roku od mesec dana svet bi bio lepse mesto a ovakvi tekstovi ne bi postojali.Ne smatram civilizacijskom tekovinom ukidanje smrtne kazne,vidim je vise kao korisniju stvar za drustvo i milosrdniju za zlocinca.Takodje smatram da bi se smrtna kazna trebala dobijati i za blaza krivicna dela cisto kao zastita drustva i njenih gradjana kao preventivna mera.

    Odgovori
  3. lijepo je cut da se zatvorenici izmedju sebe ubijaju jer poznato je da zatvor nije nikog popravio kao i to da smjestaj i hranu placa obican narod, pa se pitam- koja je poenta kaznjavat nevine ljude da placajau dok zatvorenici samo sjede i jedu?!

    Odgovori

Ostavite komentar