Pozvao je na prvi sastanak: Posle POLJUPCA je PRETUKAO na ulici, pa joj pištolj uperio u čelo (VIDEO)

Po povratku kući doživela je najveći užas u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Britani Koreri iz Džordžije imala je utisak da je te umalo kobne večeri upoznala veoma pristojnog i lepog momka po imenu Ben.

Našli su se na aplikaciji Hinge gde ju je on pitao da se nađu i popiju kafu. Prethodno su se dopisivali danima i Britani je on delovao kao neko ko je konačno neće razočarati. Međutim, onda je usledio horor.

Bila je lepa kao anđeo: Grobar silovao i ubio devojčicu, a onda je počinio JEZIVU stvar s njenim telom

Našli su se u gradu gde su posle kafe u restoranu otišli čak i do obližnjeg bara na neko žestoko piće. Bilo im je jako lepo i Britani je poželela da se uskoro ponovo vidi sa Benom. Zamolio ju je da je otprati do kuće kolima i ona je pristala.

Čak je u šali rekao da nema nameru da joj ulazi u kuću jer je “veoma vaspitan mladić” i nikada pre to nije činio. Britani je bila oduševljena i pred njenom kućom su se poljubili u autu. A onda je on prvi izašao, prešao na njenu stranu vozila i uhvatio je za kosu!

Počeo je da je vuče da izađe iz kola i kada ju je izvukao iz auta, lupio joj je nekoliko šamara udarivši je i pesnicom u lice.

Šokirana i krvava Britani počela je da vrišti, a Ben je pokazao da ima pištolj. Štaviše, izvadio ga je i uperio joj u čelo, rekavši joj da će je ubiti odmah ako ne prestane da se dere.

Devojka je imala mnogo sreće jer se na tridesetak metara od njene kuće nalazila manja firma koja je noću imala čuvara. Hrabrog. On je odmah izleteo napolje i počeo da viče Benu da prestane i da će da zove policiju.

Ben je u tom trenutku ušao u auto preteći Britani ako ga prijavi za ovaj incident. Ona je, naravno, odmah pozvala policiju i oni su ga tokom noći uhapsili.

Ispostavilo se da je skoro pušten iz zatvora i da je čitav život maltretirao žene.

Lepa čuvarka 7 meseci SPAVALA sa zatvorenikom: Unosila mu i drogu, a onda je napravila FATALNU grešku



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar