Ko ne bi voleo ovakav DORUČAK? Želeo je ZDRAVIJE obroke za svoju decu, a sada je svetski poznat (FOTO)

Jedan tata želeo je da se njegovi sin i ćerka hrane zdravije, a sada, zahvaljujući tome, radi za Dizni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/jacobs_food_diaries

Gde ima volje, ima i načina, a da zlatne ruke mogu sve, samo ako se uloži trud, dokazuje i rad jednog tate, koji je inspirisan drugim primerima na internetu, rešio da pokuša i sam sa dekoracijom hrane, a sve u cilju da njegova deca počnu da jedu zdraviju hranu.

Činjenica jeste, da se mnogi roditelji muče kad je u pitanju ishrana njihove dece, te se dovijaju na različite načine, samo kako bi ih naterali da makar probaju neke namirnice, koje su, dokazano, pune vitamina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uostalom, ne kaže se za džabe da zdravlje na usta ulazi.

Laleh ima 35 godina, a od nečega što je počelo kao hobi, stvorio je posao sa punim radnim vremenom.

Sve je počelo kad je svom sinu ispekao palačinke u obliku kralja lavova, a fotografiju okačio na svoj Fejsbuk nalog. Nakon toga je počeo da mu aranžira hranu inspirisan likovima iz crtanih filmova, knjiga i stripova i za kratko vreme, postao je zvezda interneta.

Podelili su ga portali i časopisi poput Time Magazine, Huffington Post, The Today Show USA, The Today Show Australia, Sunrise, ABC TV, Disney Channel Australia, ali i podržale slavne ličnosti Marta Stjuart i Ešton Kučer, kao i Elen Dedženeris.

Danas ga na Instagramu prati 259 hiljada pratilaca, a on svakodnevno deli savete o zdravoj ishrani, ali i tutorijale kako da ovakve kreacije napravite sami.

Sarađuje sa Diznijem, Nickelodeonom, i mnogim drugim velikim televizijskim kućama, a predhodnih godina jedan od saradnika bio je i čuveni kuvar Džejmi Oliver.

Laleh ističe da sve što koristi u pripremi obroka je sveže i zdravo, bez rafinisanog šećera ili konzervansa. Kreacije su obojene povrćem i prirodnim prahom kao što je aktivni ugalj.

Kaže da nije sanjao ni za milion godina da će doživeti ovakvu popularnost, niti da će ono u čemu toliko uživa pretvoriti u profesiju.

Mi ovom tati kažemo jedno veliko BRAVO, jer ova jela zaista izgledaju kao umetnička dela. Uostalom, ko ovo ne bi želeo da proba?

Da li vi aranžirate hranu za vaše mališane? Mislite li da ovako nešto može da pomogne da se zdravije hrane?

Pišite nam vaše mišljenje u komentarima i pogledajte još neke primere ovog kreativnog tate.

Preuzimanje teksta ili delova teksta dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora i linka ka stranici Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar