Mrzite da usisavate kuću a brisanje prašine vas dovodi do ludila? Šta to otkriva o vašem karakteru?

Ko bi rekao da vaše izbegavanje pranja sudova ima dublje značenje?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/cookie_studio

Ako pitate većinu muškaraca, njima ne treba dodatna motivacija da mrze kućne poslove.

Uostalom, ko zaista voli da usisava ili briše prašinu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, stvari uvek mogu da se gledaju i sa zabavne strane, a kućni poslovi koje ne podnosite otkrivaju ponešto i o vašem karakteru.

Ribanje kade

Vi ste, pre svega, spontani. Dugoročno planiranje kod vas ne postoji. Vi živite iz dana u dan i ne razumete ljude koji ne mogu da žive bez svojih planera jer se vi bez njega snalazite savršeno. Smatrate da imate puno pametnijeg posla nego da provedete subotu u zamornom ribanju kade. O čišćenju kuće razmišljaćete sutra.

Foto: Freepik/wayhomestudio

Spremanje ormana

Vi ste, pre svega, optimistični. Početkom svakog godišnjeg doba dobijete želju da reorganizujete svoj orman tako da vam odeća, primerena za to doba godine, uvek bude nadohvat ruke. Ali onda odete da uradite nešto drugo. U ormanu još držite garderobu iz srednje škole ili fakulteta i ko zna šta još, ali vi ste sigurni da će vam ta odeća opet nekad zatrebati.

Foto: Freepik/freepik

Pranje sudova

Vi ste, pre svega, kreativni. Nakon vaših kulinarskih remek dela ostaju samo najbolje pohvale … i brdo prljavih činija, šerpi i tanjira. Najsrećniji ste kada možete da provedete sat ili više u kuhinji isprobavajući novi recept, ali grozite se pomisli da 15 minuta provedete u pranju sudova. Čak i ako imate mašinu, mrzi vas da složite sudove u nju.

Čišćenje frižidera

Foto/Freepik/yanalya

Vi ste, pre svega, perfekcionista. Neuredan perfekcionista nije oksimoron. Ustvari, ovaj fenomen puno je uobičajeniji nego što mislite. Zašto? Zato jer perfekcionista često ne želi da uradi nešto osim ako nije siguran da će to uraditi savršeno. Zatrpani frižider možda je dokaz da trebate da budete malo manje strogi prema sebi.

Ribanje pločica u kupatilu

Foto: Freepik/freepik

Vi ste, pre svega, osoba širokog uma. Iz daljine, vaše kupatilo izgleda sasvim u redu i to je za vas i više nego dovoljno. Pločice u kupatilu ribaćete kada za to zaista imate razlog – tada ćete preuređivati kupatilo ili imati veliko spremanje. Detalji su vam bitni, ali niste tip koji će se zamarati prljavštinom.

Brisanje prašine

Foto: Freepik/freepik

Vi ste, pre svega, realistični. Prašinu niko u životu ne može da izbegne i ona će se uvek vratiti. Pa zašto se onda boriti protiv nečega što će na kraju ionako uvek pobediti? Radije ćete provesti dan slažući, raščišćavajući i bacajući sve one stvari na kojima se prašina nakupila.

Usisavanje

Foto: Freepik/freepik

Vi ste, pre svega, umetnička duša. Smatrate da oni koji vole da usisavaju verovatno uživaju u ritmu guranja usisivača napred nazad i u urednim linijama koje usisivač ostavlja na tepihu. Možda je nekome to i zabavno, ali vi ćete subotu radije da provedete u čitanju ili pisanju.



Izvor: Objektiv.rs, zadovoljna.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar