POŠTOVANJE prema klubu se pokazuje na svakoj utakmici: Partizan se okreće ka ABA ligi

"Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Trener košarkaša Partizana, Vlado Šćepanović, uoči gostovanja Igokei u ABA ligi, izjavio je da je ekipa svesna vrednosti grba koji nosi i da veruje u pobedu.

“Čeka nas Igokea, koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i na taj način podigla samopouzdanje. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo. Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 posto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa. Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici”, istakao je Šćepanović za klupski sajt.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kapiten crno-belih Novica Veličković pred put u Laktaše rekao je da je jedini recept za pobedu da ekipa bude na maksimumu.

“Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam neće biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza u Evrokupu i da odigramo dobru utakmicu”, naglasio je Veličković.

Utakmica 5. kola ABA lige između Igokee i Partizana igra se sutra od 20 sati.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar