OTUŽNO I BEZOBRAZNO

Vlado, isti ovi momci prošle sezone su OSVOJILI SVE, samo im treba BOLJI TRENER!

Šćepanović za poraz od Burža i očajan start sezone okrivio igrače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Partizan

Još uvek aktuelni trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović za jučerašnji poraz od Burža u Evrokupu u Beogradu (89:76), koji je samo jedan u nizu očajnih rezultata crno-belih ove sezone, krivicu je svalio ni manje ni više nego – na igrače!

– Drago mi je da je ova utakmica njima jasno pokazala da ne mogu ležerno i da potcene bilo koga. Može jedino ako ostavi srce na terenu. Večeras to nisu uradili. Nadigrali su nas u svemu, održali su nam čas kako se voli klub! Na terenu se voli klub, a ne u izjavama, pred navijačima, na Instagramu, busanjem u grudi – sasuo je Šćepanović u dahu.

Da nije pre svega otužna, ova izjava Šćepanovića mogla bi se okarakterisati kao krajnje bezobrazna.

Optužiti igrače koji su prošle sezonu osvojili sve što su mogli, uprkos finansijskim problemima, pristavši da igraju uz neredovnu isplatu zarada, da ne ostavljaju srce na terenu ne može se nazvati nikako drugačije nego bezobrazlukom.

Jer, isti ti momci na koje se Šćepanović sada brutalno obrušio prošle sezone su ostvarili rezultat koji je malo ko od njih očekivao u datim uslovima. A to su postigli upravo ostavljajući srce na terenu, motivisani silnom ljubavlju prema Partizanu.

Podsetimo, osvojeni su Kup Radivoja Koraća, ABA Superkup i prvo mesto ABA lige u regularnom delu sezone, a crno-beli su uz sve to stigli i do četvrtfinale Evrokupa nakon prvog mesta u grupi!

Svakome ko iole prati košarku jasno je da razlog poraza leži isključivo u jednoj jedinoj razlici u odnosu na prošlu sezonu: Na klupi nije sedeo Andrea Trinkijeri, već Vlado Šćepanović.

Izgleda da su to konačno shvatili i u upravi kluba, pa je predsednik Partizana Ostoja Mijailović poslao jasnu poruku šta im je činiti.

– Znam da je danas glavna tema svima trener, treba i njega razumeti, ne sporim da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali, Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga, da ne pravimo kompromise bilo koje vrste već da se borimo da najtrofejniji srpski klub bude prvi – rekao je Mijailović.

Čini se da su Šćepanoviću dani na klupi odbrojani. Ako ništa drugo, igrači su zaslužili makar da ih niko ne vređa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar