Nadežda uzvraća prozivke Tominom drugu: I on ima i ženu i LJUBAVNICU, to je njegov problem!

Biljićeva i njemu zapretila tužbom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Pevačica Nadežda Biljić česta je tema medija, otkako je njen suprug Toma Panić počeo da je vara javno, u rijalitiju Zadruga.

O čitavom ovom odnosu svoj komentar dao je i Panićev prijatelj koji nije imao lepe reči za pevačicu. Izvesni Srđan je, između ostalog, naveo da zna šta se priča po Valjevu za Biljićevu, te da je Toma za nju “ferari” i da ga je previše gušila, o čemu detaljnije možete pročitati u nastavku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tomin prijatelj BRUTALNO isprozivao Nadeždu: Ona ga je PRITISKALA, sve je ovo delo njenog ponašanja…

Nadežda je ovo potpuno poremetilo i izbacilo iz takta, pa je odlučila da se oglasi i poruči Srđanu sve što joj leži na duši.

“Imam samo jedno da kažem za ovog p*derčinu smrdljivog smrada Srđana, Tominog druga. Toma je njega odj*bao jer se Srđan družio sa njim samo da bi pored Tome imao dobre p*čke, sve je uvek plaćao Toma. Nije došao da nam vidi dete, nije nam u kuću ušao. Nije ni čestitao na rođenju deteta. Bili smo u Svilajncu, zvali smo ga da dođe, nije se javio, Toma ga je odj*bao i prestao da mu se javlja. To što priča on, slepac, koji je oženjen, ima ćerku, ima i ljubavnicu u Kragujevcu, to je njegov problem. I on i Tomina mama pričaju gluposti, a sad će svi debelo na sud. Seljak iz Svilajnca da meni priča ovakve priče? Toma je njega odj*bao, lično mi je rekao da mu Srđan nije prijatelj i da ga ne želi u svom životu i presto je da mu se javlja na telefon. Ja sam sedela tu lično. Smrad! Majmun je samo koristio Tomu da bi bio u novinama i da mi tako muvao klinke. Sad ću da vidim da im uletim tamo, ovo je prevršilo svaku meru”, rekla je Nadežda u jednom dahu.



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (1)

  1. Ne gotivim ni Tomu ni Nadezdu, nemam fanove jer mi gledanje Zadruge nije prioritet, bacim pogled i prelistam desavanja, nezna se koje gori Toma ili Nadezda, al po mom misljenje, sta je sve ona radila mislim da prednjači, moze da se kaze da je dno dna, i histericna previse..

    Odgovori

Ostavite komentar