PODRŽAVA ĆERKU

Nadeždina majka otvoreno o SVEMU: Ona mora da prima insulin, ne može da jede, u velikom je PROBLEMU…

Kako je rekla, oni više nemaju koga da gledaju u Zadruzi!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:PrintScreen/Instagram/Zadruga

Nadežda Biljić nedavno je, zbog lošeg zdravstvenog stanja, završila i u bolnici, a svemu je umnogome doprineo i stres zbog ljubavnih izleta njenog nevenčanog supruga, Tome Panića.

Tomin prijatelj BRUTALNO isprozivao Nadeždu: Ona ga je PRITISKALA, sve je ovo delo njenog ponašanja…

Nadeždina majka Slavica oglasila se za Pink.rs i ispričala kakvo je trenutno stanje njene ćerke, ali i šta ona misli o čitavoj situaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nada i Longo trenutno spavaju. Ja neću komentarisati Zadrugu više, kao ni Nada. Mi Zadrugu više ne gledamo. Nada je ugasila Instagram, Fejsbuk, promenila je broj telefona. Ne želi da ima više nikakakv kontak sa Zadrugom, ne interesuje nas uopšte šta se tamo dešava”, rekla je Slavica na početku razgovora za pomenuti medij.

Nadežda ZARATILA sa svekrvom i javno je PROZVALA: Nismo imali šta da jedemo, a ti si išla po kafićima!

“Što se tiče Tome i Nadežde, Nada će sve obaviti pravnim putem i isključivo preko advokata i suda”, dodala je Nadeždina majka.

Ona je rekla i da u svemu podržava svoju ćerku.

“Ja stojim uz svoje dete, želim da je izvučem iz velikog zdravstvenog problema. Ona je stvarno u ozbiljnom zdravstvenom problemu. Mora da prima insulin, ne može da jede, izgubila je apetit. Preporučeno joj je i ona je sama presekla, ne želi da gleda Zadrugu, ne interesuje je više. Mi nemamo koga više da gledamo u Zadruzi i podržavamo svoje dete. Šta god ona bude odlučila i rešila tako će biti. Ona ne želi više nigde da se odglašava, traži svoj mir, da spasi sebe, da se posveti svom detetu. Sutra, kad prođe korona, da se posveti svom poslu”, rekla je Slavica za Pink.rs.

Drama se nastavlja: Toma poručio Nadeždi da će je viđati celog ŽIVOTA, htela to ili ne

Kako je Nadežda nedavno testirana i na koronavirus, njena majka se osvrnula i na to.

“Negativna je, imala je temperaturu, pa smo želeli to da proverimo jer je Valjevo takođe žarište. Sve je u redu, negativna je, hvala Bogu, posvetila se svom detetu”, zaključila je Biljićka za pomenuti portal.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar