Toma priznao da je ZALJUBLJEN u Paulu: Znam da mi Nadežda NEĆE oprostiti! (VIDEO)

Prokomentarisao čitavu situaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ZadrugaOfficial

Maneken Toma Panić, koji javno vara svoju nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić, u rijalitiju Zadruga, priznao je sinoć da se zaljubio u Paulu Hublin.

Panić je u razgovoru sa novinarima otkrio i kako gleda na odnos sa Nadeždom te zaključio da mu ona sigurno neće oprostiti prevaru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Mislim da Nadežda ništa neće oprostiti. Ne razmišljam o tome. Lutam sa mislima, ne stalno, provodim kvalitetno vreme. Nemam vremena da razmišljam o tome, malo mi nekad odlutaju misli. Mišljenej zadrugara i publike me ne interesuje. Za sada jeste dovoljno jako, pustićemo da pokaže vreme. Ne mogu da kažem: “Biće”. Rizikujemo. Niko nikome ne može ništa da garantuje”, rekao je bivši maneken.

Nadežda otkriva: Toma me nikad nije voleo, hteo je samo moje PARE! OVO je bio njegov plan!

“Što se tiče Paule i mene, ne znam kako da objasnim, desilo se to što se desilo, ne mogu sam protiv sebe. Prija mi njen zagrljaj i njeno sve, potrebna mi je. Posle svega što se dešavalo, mislim da nije samo od tog poljupca (u pabu). Pogledi naši su se sreli pre poljupca. Ćutalo se, neki inat između mene i nje. Zadatak je bio samo da bismo se opravdali, ali nema opravdanja. Zaljubio sam se u Paulu. Zadatak je pokriće, pa ako dobijemo nešto, dobijemo. Znate kad vam prija i miris kože njene. Znam da je napolju katastrofa. Očito je i da pre toga nešto nije bilo pre kako treba. Taj baner, ja i Longa zovem Tigrić, tako da to je moglo i za to”, ispričao je Toma.

Kako je sve ovo izgledalo i šta je Panić još rekao, pogledajte u sledećem video prilogu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar