TEŠKE REČI

Tomin prijatelj BRUTALNO isprozivao Nadeždu: Ona ga je PRITISKALA, sve je ovo delo njenog ponašanja…

Nazvao je seljankom iz Valjeva i otkrio sve o njenom i Panićevom odnosu...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Otkako je Toma Panić ušao u Zadrugu 4 i počeo da flertuje sa određenim zadrugarkama, a naročito otkako se zaljubio u Paulu Hublin, njegova nevenčana supruga Nadežda Biljić ne može da se smiri.

Nadežda poludela zbog Tome: Najavila SUĐENJE sa njim, Milicom Kemez i PAULOM! (FOTO)

Ona konstantno napada putem društvenih mreža, a ušla je i u sukob sa njegovom majkom, Jasminom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se oglasio i Tomin prijatelj, Srđan Stepanović, i progovorio o svemu.

“Iskulirao bih da mislim da je neka igrica, ali on se dečko zaljubio i to na brzaka, za 24 sata. Šta ima veze, i oženjeni ljudi se zaljube, nije to ništa strašno. Da li je ovo baš prava ljubav, ne znam, ali izgleda da mu je interesantno”, rekao je on za Pink.rs o Tominom odnosu sa Paulom.

Paula Hublin rekla da je baš BRIGA za Nadeždu: Da je Toma istinski VOLI ne bi…

On je potom progovorio i o Nadeždinom i Tominom braku, pa je isprozivao Biljićevu.

“Ja ga najbolje poznajem, bolje i od majke i od oca… Nadežda ga je pritiskala, sve ovo što sad gleda to je njen proizvod, delo njenog ponašanja. Stisla ga je sa svih strana, ona nema granicu, ne zna da stane uopšte. Ugasio ju je i ćao. Kakav brak, njega može da zanima samo dete, ovo sve drugo… Šta će mu? Šta će mu neko da mu skače po glavi non-stop? Ona koja je bivša učesnica rijalitija da ne idem dalje, nije razumela šta je igrica i šta je ono Draganino kačenje za njega. Ona igrica sa Aleksandrom, šta je tu toliki problem? Šta je strašno? Ljubio se, i glumci se ljube sa koleginicama na filmovima, pa niko ne rastura brakove zbog toga, ni ne preti advokatom. Ako si seljak iz Valjeva, drži se tog Valjeva i uživaj, batali stvari koje ne možeš da podneseš. To je prosta stvar. Ona se ponaša isto kao momci, svi bi da imaju dobre ribe, da budu polugole, ali samo kod kuće, a kad je u klubu: “Što te gleda ovaj, što ovo, što ono”… Ako ne znaš da voziš ferari, nemoj da ga voziš, kupi punta i lagano četiri brzine. Toma ne da je za Nadeždu ferari, nego je spejs šatl, i za Nadeždu i za ovu malu Paulu. Ne znam šta je njemu, verovatno mu je interesanta, ali ništa posebno”, ispričao je on otvoreno za pomenuti medij.

Nadežda ZARATILA sa svekrvom i javno je PROZVALA: Nismo imali šta da jedemo, a ti si išla po kafićima!

“Ja ga razumem, interesantno mu je ovo sa Paulom, jer je pukao zbog Nadeždinog pritiska. Ja sam im pričao da se ne pritiskaju međusobno, oni su slični, on nju nije mnogo pritiskao. Imali su turbulencije, ali kad su presekli, on se čovek potpuno promenio. Godinu dana, koliko je sa njom, mi smo izašli samo dva puta, a pre toga nismo promašili nijedan izalazak vikendom”, zaključio je Tomin prijatelj za Pink.rs.

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar