ZA OBJEKTIV

Nadežda otkriva: Toma me nikad nije voleo, hteo je samo moje PARE! OVO je bio njegov plan!

Nadežda smatra da Tomi priliči Paula i poručuje mu da ga čeka tužba, a da dete neće viđati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Nadežda Biljić
ScreenShot Youtube

Pevačica Nadežda Biljić ne može da dođe sebi od situacija koje joj iz dana u dan priređuje nevenčani suprug, maneken Toma Panić, koji se nalazi u Zadruzi.

Nakon flertovanja sa Milicom Kemez, Toma se jedne večeri tokom igre “Masne fote” poljubio sa Paulom Hublin i Aleksandrom Nikolić nakon čega mu je Nadežda saopštila da je slobodan. On je izgleda ove Nadeždine reči shvatio vrlo ozbiljno, pa je brže bolje, samo nekoliko nedelja kasnije, uplovio u romansu sa Paulom Hublin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pozvali smo Nadeždu koja je za Objektiv.rs otkrila da je bila kod advokata te da će se na sudu videti i sa njim, ali i sa Paulom i Milicom kao i svakom osobom koja je za nju u pomenutom rijalitiju iznela klevete.

“Šta da kažem… Sve što će se reći, reći će se preko advokata. I Paula i Milica, svi će biti tuženi, za svaku klevetu i ružnu reč. Svakom po zasluzi, na čelu sa gospodinom, ako se on može tako nazvati. Ja nisam divljakuša kao njegova devojka koja jede sline, ne jedem ni tuđe ni svoje sline, ne bijem se, ja sam dama i sve se kod mene rešava zakonski i čisto”.

Foto: Screenshot Instagram

Biljićeva je u razgovoru za Objektiv.rs sasula i niz uvreda na račun Paule Hublin. Ona se takođe i prisetila svog odnosa sa Mikijem u Zadruzi, pa rekla da su oni napravili pravi šou, ne nanoseći nikome bol, za razliku od Tome i Paule.

“Ne želim da sutra moje dete provodi vreme sa slinavom ku*vetinom! To što se ona uvredila kad sam ja njoj rekla da je ku*vetina, pa ne znam kako drugačije da nazovem ženu koja radi ovo sa oženjenim čovekom, koja se žvalavi sa oženjenim čovekom koji pritom ima dete! Ti nisi ku*vetina koja naplaćuje seks, ti si moralna ku*vetina, a to je još gore! I ona je našla meni da priča za Mikija… E to je bio rijaliti. Miki i ja smo napravili rijaliti. Nikoga nismo povredili, niko nikoga tu nije prevario, čak smo pravili i veridbu za koš, e to je rijaliti”, rekla je Nadežda prisećajući se druge sezone rijalitija Zadruga kada je bila u vezi sa Mikijem Đuričićem.

“To je bila priča za rijaliti. Ja sam jednom dala pi*ke i dobila verenički prsten, a ona ni ku*ac nije primila, a hoće ga sve vreme”, kaže izrevoltirana Nadežda koja dodaje da ne bi sa Tomom čak ni razgovarala još jednom o svemu.

Toma Panić i Paula Hublin se ljube, Foto: Printscreen/Youtube

“Ne, nemam ja više šta sa njim da pričam. I nikada ne bih ušla unutra, nemam šta da raščistim sa njim. Čovek je odavno raščistio, izgleda. Živi u nekom svom filmu, on treba da ide kod psihijatra, da se leči. On je sad pokazao ko je i šta je. Mene više neće videti u životu, a ni dete. Za to ću se maksimalno potruditi, jer je pljunuo i na mene i na dete, a najviše na moju porodicu koja je bila mnogo više tu za nas nego njegova porodica. To je čovek koji je nezahvalan, bahat i misli da je mafijaš, ustvari je jedna ku*čina, najobičnija! Jedna najobičnija svilajnačka seljačina koja postoji. Izašao on iz Svilajnca, al’ Svilajnac nije iz njega. Misli da je faca, da je neki je*ač, da je lep, on je maneken…. Džaba ti sve kad ti devojka jede sline!”, kaže Nadežda sa podrugljivim osmehom, pa nam odgovara na pitanje da li je sa njom i Tomom sve bilo u redu pred njegov ulazak u rijaliti, kao i da li je ovako nešto mogla da nasluti.

“Sve je bilo ok, savršeno je bilo. Ja sam znala da će on unutra praviti sra*a i nije hteo da mi kaže, jer je znao da ću ja reći da to ne dolazi u obzir, da ću ga ostaviti. I on je to uradio bez obzira na sve, znači, čovek misli samo na sebe, tako da će sad ostati bez ičega, bez ikoga!”

Foto: Youtube/Printscreen/ Ami G Show

Kako je ukućanima Zadruge njena rečenica upućena Tomi u telefonskom razgovoru: “Ja sam znala da me nikad nisi ni voleo”, zaparala uši, upitali smo Nadeždu zašto je to mislila, ako je već sve sa njima bilo u redu.

“Mene moj instikt nikad ne vara. On nije voleo mene. On je mislio da će preko mene da uzme lovu, preko mog posla, da bude moj menadžer. Međutim, došla je korona i on je morao da se od mene skloni što pre, jer nije mogao više da podnese da ljubi ženu koju ne voli. I nije za bolje nego za slinavu”, završava Nadežda sa teškim uzdahom.

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar