Upoznajte novu Furiosu: Šarliz Teron više neće igrati ulogu u kojoj smo je svi obožavali

Objavljeno je ko će igrati glavne uloge u filmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Stephanie Tsong

Režiser Džordž Miler je odmah nakon premijere filma “Pobesneli Maks” objavio da želi da napravi film o liku koji je postao favorit publike, a to je Furiosa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je film u Furiosi izuzetno blizu. Šarliz Teron neće više igrati ulogu, pošto će film prikazati šta se dešavalo sa ovom junakinjom pre “Pobesnelog Maksa”. Furiosu će sada igrati Anja Tejlor Džoj, mlada glumica je poznata po ulogama u filmovima “Novi mutanti”, “Glass” , “Split”, “Ema”, kao i u seriji “Peaky Blinders”.

Foto: Printscreen/Youtube/BuzzFeed Celeb

Ova mlada glumica važi za jednu od novih nada Holivuda, svet je oduševila glumeći Emu u istoimenom filmu po romanu Džejn Ostin.

Pored Anje glavne uloge će igrati dva superheroja – Kris Hemsvort, čuven po ulozi Tora i Jaija Abdul Matin II, koji je igrao lik “Black Manta” u filmu “Akvamen”.

Miler je objavio da je jako dugo radio na filmu “Pobesneli Maks” i da svaki lik ima svoju razvijenu priču, Furiosa se pokazalo kao najzanimljiviji lik. Objasnio je da su dugo želeli da Šarliz ponovo odigra ovaj lik, zato što je genijalna glumica.

Režiser filma “Bojsi u Beogradu” za Objektiv: “Ideja je bila da Srbiju prikažem u najboljem svetlu”

“Sve smo pokušali, želeli smo da je podmladimo koristeći specijalne efekte, radio sam na scenariju sa tim na umu. Zatim sam shvatio da bi izgledalo previše čudno, nije tehnologija toliko napredovala. Čudno je izgledalo kada su podmladili De Nira, Al Paćina i Pešija u “Ircu”, zamislite kako bi to izgledalo u jednom akcionom filmu”, rekao je svojevremeno Miler.

Još uvek se ne zna kada će početi snimanje, sali znamo da Hemsvort sada snima film “Tor: Ljubav i grmljavina”, a Jaija radi na filmu “Matriks 4”.

Ovo su najgledaniji srpski filmovi u poslednjih 10 godina: U prva tri glavnu ulogu igra Miloš Biković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar