Anja Tejlor osvojila Kan i dobila šest minuta ovacija: U proverenom stilu starog Holivuda (VIDEO)

Ona je definitivno jedna od zvezda ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Video/Youtube/AP

Glumica američkog, argentinskog i britanskog porekla, koja tumači naslovnu ulogu u “Furiosa: A Mad Max Saga”, Anja Tejlor Džoj, izazvala je pravo oduševljenje kada se prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Kanu. Za mnoge, ona je ovogodišnja zvezda Kanskog festivala. Pojavila se Krisom Hemsvortom, na promociji novog filma, u kojem je izgovorila trideset rečenica, tako da se desilo da je  na snimanju provela mesec dana, a da nije progovorila ni jednu rečenicu.

Ipak se, kako kaže, izborila da se u filmu uključi njen vrisak u određenoj sceni, uprkos protivljenju režisera.

– On ima veoma striktnu ideju o tome kako treba izgledati ratno lice Furiose, zbog toga sam u većem delu filma mogla da koristim samo oči. Bilo je prilično jednostavno – zatvori usta, bez emocija, govori svojim očima. To je sve što sam imala -otkrila je glumica za The New York Times.

– Veliki sam zagovornik ženskog besa. Mi smo životinje i uvek postoji taj određeni momenat kada neko “pukne”. U filmu je taj jedan vrisak i ne šalim se kada kažem da sam se tri meseca borila da bi se čuo u određenom kadru – dodala je ona.

Za reditelja Džordža Milera ona u sebi ima definitivno nešto mistično, ali i veoma odlučno istovremeno, što se odmah oseti. Ona je zamenila takođe izazovnu glumicu Šarliz Teron, i svojom hladnom lepotom osvojila gledaoce. U Kanu je skrenula pažnju svojom Dior haljinom, u maniru starog Holivuda, i neverovatnom elegancijom, izazvala šestominutne ovacije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Film se prikazuje od 24. maja u Americi, a njegov budžet je bio čak 168 miliona dolara.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar