LEPE, A SAME

Bolni porodični krah: Ove poznate dame su SAMOHRANE MAJKE

Ljubav ipak nije trajala večno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Snežana Dakić, Ana Nikolić i Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen Youtube, Instagram

Poznate dame osim uspešnih karijera, imaju još važniji posao, a to je da budu dobre majke. Ipak, neke od njih kroz ovaj put prolaze same.

Ljubav do kraja života možda za njih nije bila ostvarima sa tadašnjim partnerima, međutim, iz tih emotivnih priča dobile su naslednike koje su njihovo najveće blago.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dobro zarađuju, ali nerado izmiruju obaveze: ONI su završili na sudu zbog neplaćanja ALIMENTACIJA!

Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima dva braka i dve predivne ćerkice. Naime, prvo dete dobila je tokom braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Iako njih dvoje nisu pronašli sreću do kraja života,  plavokosa lepotica veoma je posvećena ćerki Hani koja joj je centar sveta. Iz drugog braka sa biznismenom Lukom Lazukićem dobila je naslednicu Katju. Ovaj pevačicin brak se završio na veoma ružan način, porodičnim nasiljem, ali je malena lepotica tu da bude Bekvalčevoj najveća nada i vera u ljubav.

Snežana Dakić

Voditeljka je dugo bila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem. Njih dvoje bili su u braku 9 godina, sve do 2014. godine.  Iz nekadašnje ljubavi dobili su naslednicu Lauru koja sada ima 14 godina i voditeljkin je centar sveta.

Foto: Youtube/ Screenshot

Ljiljana Jakšić

Glumica najpoznatija po ulozi Salvete u šou “Kursadžije”, sama brine o svojoj naslednici i to još od prvog dana. Ljiljana se kao majka ostvarila u 52. godini, međutim, sa ocem svoje ćerke nije ostala u kontaktu. Glumica je u nekoliko navrata javno govorila da se Darijin otac nikada nije javio niti da joj pomogne, niti da se raspita o naslednici.

foto:E-stock/C.Vukojicic

Ana Nikolić

Pevačica koja je uvek bila buntovnog duha, od kada je postala majka, promenila svoj život iz korena. Ana se udala za trepera Rastu 2016. godine.  U avgustu naredne godine na svet je donela ćerkicu Taru. U početku su treper i pevačica delovali zaljubljeno i srećno, kao da će porodična idila potrajati do kraja života. Ipak, ovoj ljubavi je došao kraj. Bez velike pompe stavili su tačku na svoju ljubav i okrenuli se svojim životima. Ana i sama ne krije koliko ju je majčinstvo promenilo i da je Tara sada centar njenog sveta.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar