Dobro zarađuju, ali nerado izmiruju obaveze: ONI su završili na sudu zbog neplaćanja ALIMENTACIJA!

Nakon razvoda bivše žene ostavili na cedilu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
E-Stock M. Rafailović

Često nakon razvoda odnosi među bivšim supružnicima postaju prilično turbulentni, iznosi se sav “prljav veš”, podnose tužbe itd. To je dodatno otežano kada su u pitanju javne ličnosti jer onda čitav proces prate i mediji i retko šta mogu da sakriju.

Anabela dobila Gagija na SUDU: Nakon 11 godina isterala pravdu!

I dok postoje i oni koji su ostali u odličnim odnosima po okončanju braka, ako ništa makar zbog dece, ima i onih kod kojih to nije slučaj. Mnoge žene sa domaće javne scene morale su da potraže pravdu na sudu kako bi im bivši muževi isplatili alimentaciju koju duguju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Screenshot Youtube

Trenutno je Aktuelna priča Anabele Atijas, koja tvrdi da je sada dobila na sudu bivšeg muža, Gagija Đoganija i otkrila koliko dugo joj nije davao ni dinara za decu.

“Gagi nije cenio dobru volju koju sam imala dok sam ga oslobađala svih briga. Sada je vreme da nauči kako je teško biti odgovoran roditelj koji živi i radi za svoju decu. Ja sam to radila pune 24 godine, a sad je vreme da i on preuzme odgovornost. Poštedela sam ga 11 godina misleći da će znati to da ceni, jer samo oni roditelji koji ginu radeći za svoju decu mogu da me razumeju. Do njega je da li će ispuniti svoje obaveze, a mene zanima ishod”, rekla je Anabela.

Foto: Screenshot Instagram

Ni pevačica Ana Sević nije mnogo bolje prošla, pa je u maju ove godine podnela tužbu protiv bivšeg muža i oca njene ćerkice Lorene, pevača Darka Lazića.

Ana Sević će IZGORETI zbog onoga što je objavila Darkova Marina: Ovo mu neće zaboraviti! (FOTO)

Kako se navodi, ona tvrdi da pevač nijednom, otkad su se razveli, nije platio alimentaciju, a od tada je prošlo više od dve godine. Sada je njegov dug, navodno, dostigao sumu od 900.000 dinara. Kako piše “Kurir”, Sevićeva je pravdu potražila na sudu, ali je zahtevala strogu diskreciju jer ne želi da kompromituje oca svog deteta.

Foto: Screenshot Youtube

O lošim odnosima Goce Tržan i njenog bivšeg muža, Ivana Marinkovića, piše se i priča od onog trenutka kad su se razveli i počeli da iznose sav “prljav veš” u javnost. Marinkoviću je tada, tačnije 2011. godine, sud naložio da mora da plaća 12.000 dinara mesečno alimentaciju za njihovu ćerku Lenu što on nije radio. Kako se navodi, samo je jednom njegova pokojna majka uplatila neki manji iznos i jednom je Alen Azarić za njega uplatio 500 evra, pa se njegov dug smanjio i iznosio 410.000 dinara. Kako dalje piše “Kurir”, on se prošle godine, navodno zbog stomačnog virusa, nije pojavio na glavnom pretresu u Prvom osnovnom sudu.

E-Stock: Mirko Rodić

Ipak, kako je rečeno, on je u avgustu iste godine ipak platio sve što je dugovao Goci.

Foto: Youtube/ Screenshot

Albert Nađ svojoj bivšoj supruzi Jeleni, navodno duguje 34.000 evra zbog neplaćanja alimentacija za njihovo troje dece. Ona je zbog toga podnela tužbu, a Treći osnovni sud u Beogradu tada je doneo presudu da Albert nije dužan da plaća alimentaciju za najstarije dete. Kako prenosi pomenuti medij, sud nije verovao Jeleni i njenom sinu kada su tvrdili da on studira jer fakultet nije upisao, već je samo aplicirao.

Oni su, na osnovu toga, dobili potvrdu da je on redovan student, a nije imao pravo na izdržavanje. Jelena je sada podnela žalbu Višem sudu u Beogradu i sve je sada vraćeno na početak.

Foto: Youtube/ Screenshot

I Sonja Vuksanović tužila je bivšeg muža, pevača Željka Šašića, početkom 2016. godine, jer nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Sofiju. Kako je tada tvrdila, on od 2013. nije uplaćivao ništa, te su troškovi školovanja spali na nju, a da joj ukupno duguje 20.000 evra. Šašić je tada, na saslušanju, rekao da je tužba protiv njega neosnovana i da su Sonjine tvrdnje lažne.

Bivša žena Ace Lukasa zavrtela mozak turskoj megazvezdi (FOTO)

Pevač je istakao da joj ništa ne duguje i da je, navodno, preplatio sumu od 618 evra mesečno koju je trebalo da joj daje. Bez obzira na sve to, njegova bivša je 2017. dobila spor na sudu.

Foto/ PATRICK KOVARIK / AFP / Profimedia

Mateja Kežman od supruge Emilije rastao se 2011. godine, a zvanično su se razveli dve godine kasnije. Kako se navodi, on je u početku redovno uplaćivao 900 evra mesečno za nihovo troje dece, a onda je prestao. On ih je tada prebacio i iz privatne u državnu školu, a bivša supruga ga je ubrzo tužila za to da nije plaćao alimentaciju dve godine, te da duguje 27.000 evra u te svrhe.

Kežman je na saslušanju, pre dve godine, rekao kako im je ostavio lokal u Crnoj Gori i da kirija koju za njega uzimaju ide upravo njima jer iznosi tačno koliko i alimentacija. On je istakao i da deci kupuje sve što im treba i što od njega zahtevaju. Kako se pisalo, on je tada za svedoka pozvao bivšu devojku, Mariju Perković, sa kojom ima sina i koja je rekla da joj redovno uplaćuje alimentaciju.

Foto: Youtube/ Screenshot

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić imali su jedan od najturbulentnijih razvoda na estradi, a on je od tada u obavezi da njihovom detetu daje 12.000 dinara mesečno. Kako piše “Kurir”, u novembru prošle godine doneta je odluka da Lazukić mora da isplati Bekvalčevoj sve zaostale dugove od aprila 2018. godine, a koji navodno iznose 325.000 dinara.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar