Brat je postavio: Sestra otkrila KAMERU ispod igračke dok je vodila ljubav s dečkom, pa se OVAKO osvetila

Posle šokantnog otkrića sve se među njima promenilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Free-Photos

Kanađanka Dženifer Lengsvort (26) iz Otave napisala je malu i uvrnutu ispovest na internetu šta joj se dogodilo pre godinu dana u kući.

U njoj živi sa majkom, očuhom i polubratom Džonom (18) koji je od potpuno indolentnog i nezrelog dečaka, kako kaže, preko noći postao muškarac koji se silno interesuje za žene i provod.

Dečak (15) i devojčica (12) se viđali u tajnosti: Otkriveno da su u vezi, pa su OVAKO KAŽNJENI (VIDEO)

Dženifer nije ni slutila da je Džon, jednom kad nije bila kući, ispod plišanog mede u njenoj sobi postavio tajnu kameru kojom ju je snimao i posmatrao u svojoj sobi. Kako žive u velikoj kući, nije ni mogla da ga otkrije da je špijunira jer je uveče retko kad ulazila kod njega.

Dženifer je bila zgodna i lepa devojka, a Džon nikada, kako ona naglašava, nije napravio takvu vrstu rodbinske veze s njom, da bi ovo što je uradio doživeo ikako drugačije nego kao običan voajerizam.

A sasvim slučajno otkrila je da je on posmatra i to kada je vodila ljubav s dečkom. Te večeri dečko i ona bili su raspoloženi za razne igre u sobi, pa je on doneo šampanjac koji je stavio kraj mede na komodu.

U jednom momentu flaša je oborila medu, pa je iz njega ispala i kamera. Dečko je prvi zaključio da je kamera, a Dženifer je odmah znala da se radi o polu-bratu jer je odavno primetila način na koji je on posmatra, prenosi portal Quora.com.

Posle te večeri, ona je otišla i popričala s njim, a prethodno mu se na licu mesta osvetila. Uperila je kameru ka televiziji i pronašla “18+” kanal, pa je on nastavio nesmetano da se pali, ali sa pornićem a ne preko polu-sestre.

Posle dva dana primetilo se po njegovom ponašanju da je “provaljen”, te je pao razgovor njih dvoje posle kojeg su se potpuno udaljili, ne i posvađali. Džon se nakon tri meseca odselio iz kuće, verovatno posramljen.

Muž je 3 meseca izbegavao, pa prešla u krevet njegovog BRATA: Prevaru je otkrio po neverovatnom DETALJU



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar