Muž je 3 meseca izbegavao, pa prešla u krevet njegovog BRATA: Prevaru je otkrio po neverovatnom DETALJU

Znao je da se svašta dešava čim je osetio nešto "u vazduhu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Victoria_Borodinova

Frenk (38) i Sintija (34) Oldridž iz Ohaja lepo su funkcionisali u prvih nekoliko godina braka, ali je on iznenada počeo da izbegava suprugu.

Kako se povukao u sebe i počeo da eskivira zajedničke odlaske u krevet i “one stvari”, ona je posumnjala da je vara. Istina je bila sasvim drugačija, a kad je žena shvatila o čemu se radi, sve se raspalo.

Došla kod momka u štiklama i crnom kostimu, pa ga vezala: Počela “igra”, a onda se dogodila NAJGORA stvar

Sintija je pokušala da s njim nekoliko puta da popriča o tome, ali je on svaki put pokazivao nervozu i odlazio je u dnevnu sobu glumeći da je besan. A zapravo je bio bolestan. Otkriven mu je opasan tumor.

Sintija nije navikla da je u životu muškarci izbegavaju. Bila je među najpopularnijim devojkama u srednjoj školi, glavna čirlidersica, veoma zgodna i danas. I kad su dobili ćerkicu Fionu, dok je dolazila po nju u vrtić nije bilo tate koji se za Sintijom nije osvrtao, piše Insider.com.

Zbog toga je, površno razmišljajući, zaključila da je intima sa Frenkom stvar prošlosti i okrenula se – njegovom rođenom bratu Bobu! Bob je oduvek žudeo za Sintijom ali zbog Frenka nikad to nije hteo da pokaže. Ipak, Sintija je puno puta primećivala da je zaljubljeno i pohotno gleda. Odlučila je da uđe u njegov krevet. Počeli su sa aferom koja je trajala mesec i po dana.

Trajala bi i duže da ih Frenk nije otkrio. A prvi put posumnjao je na Sintiju kada je kod Boba svratio posle lekara. Sintija je uvek na sebi imala karakteristično jak parfem koji je on osetio kod brata. Nije hteo ništa da ga pita.

Bila ubeđena da se ŠVALERIŠE: Svetlana uveče pratila muža, kada je videla gde je došao – počela da PLAČE

Posle nekoliko dana ženi je rekao da ide na vanredni sastanak u firmi, a zapravo je ušao u auto i parkirao se na pedesetak metara od Bobove kuće, iza žbuna. Naravno, posle sat vremena primetio je Sintiju kako ulazi kod njega.

Imao je ključ od Bobove kuće, pa je tiho ušao u nju. Još na ulazu je čuo komešanje u njihovoj spavaćoj sobi. Zna se šta je dalje bilo. Frenk sa Bobom nije pričao godinu dana, dok se od Sintije razveo posle tri meseca.

Frenk je tumor pobedio.

Dečak (15) i devojčica (12) se viđali u tajnosti: Otkriveno da su u vezi, pa su OVAKO KAŽNJENI (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

Ostavite komentar