MILJENIK PORODICE

Ceca otvorila dušu: Neću vaspitavati UNUKA, tu sam da ga razmazim

Folk zvezda otvorila dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Svetlana Ražnatović Ceca prvi put javno je govorila o novom miljeniku porodice, svom unuku Željku Ražnatoviću i tome koliko ona utiče na njegovo odrastanje.

Ceca se prvo osvrnula na to kako je ona vaspitavala svoje dvoje dece, s obzirom na to da je ostala samohrana majka dok su Veljko i Anastasija još bili veoma mali.

Ceca otkrila kako provodi vreme sa unukom: MAZIMO SE po ceo dan, ja sam emotivna žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Svi smo mi skloni greškama, a svaki normalan roditelj se trudi da prevaziđe te greške… Sve je to život, neke te greške prevaziđeš lako, na nekima se sapleteš… Opet kažem, sve je to za čoveka, i pametan čovek će uvek iz nekih grešaka da izvuče neku pouku ili neku lekciju, ali i moja deca su grešila, kao i deca njihovog uzrasta, tako da to nisu greške koje su nepopravljive! To su one tinejdžerske greške i to je normalno u odrastanju. Sve je to tolerantno, ali problem je ako nekom ukazuješ na grešku koja može da ga košta mnogo više nego neke benigne opomene, e onda tu postoji problem ako ti ponavljaš stalno istu stvar, i nikako da se izvučeš iz blata, to je problem, ali zato postoje ljudi koji su školovani i koji savetuju… To u svetu funkcioniše već mnogo godina i nije sramota! Postoje psiholozi, postoje duhovnici, koji mogu možda da reše i taj psihički problem”, objasnila je pevačica, piše Srpski telegraf.

Ona da rađa i ljušti krastavac, on da brani: Ovako Veljko vidi IDEALNU srpsku porodicu (FOTO)

Bez obzira na to što je i sama odgajala dvoje dece, u vaspitanje malog Željka neće da se meša. Ceca je objasnila da ona nije tu da vaspitava unuka, već kao i svaka baba, da ga razmazi.

S obzirom na to da je maleni Željko njen prvi unuk, nema sumnje da će uživati poput kralja, ne samo u Cecinoj pažnji, već i u pažnji cele porodice.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar