DUBOKA SIMBOLIKA

Mladi Srbi odgovorili na PROVOKACIJU ALBANACA: Srpski dvoglavi orao se OVAKO formira sa obe šake (VIDEO)

Ovaj trend je izazvao različite komentare na društvenim mrežama, a uglavnom se diskusija svela na to koliko je originalan

Novi simbol srpske kulture Foto: printscreen/Twitter

Nema naroda bez nacionalnih simbola, a mladi u Srbiji su još jednom pokazali da nisu zaboravili na svoje poreklo i iznedrili su novi simbol srpske popularne kulture!

Naime, na društvenim mrežama pojavio se novi trend u kom se naši mladi sugrađani snimaju pokazivajući simbol srpskog dvoglavog orla i to rukama. On se formira spajanjem srpskog simbola tri prsta obe šake, a uglavnom se na snimcima vide motivi srpstva u obliku trobojke uz naše nacionalne pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj trend je izazvao različite komentare na društvenim mrežama, a uglavnom se diskusija svela na to koliko je originalan.


Mnogi veruju da je ovaj trend nastao kao odgovor na već poznato pokazivanje rukama dvoglavog orla od strane pripadnika albanskog naroda koje se smatra nacionalističkom provokacijom i povezuje se sa konceptom Velike Albanije koja podrazumeva prisvajanje delova teritorija Crne Gore, Severne Makedonije, ali i Grčke.

 

 

@kosovoisalbaniaforlife♬ Vallja e Tropojes origjinale – Vallja E Tropojes

“Smrt svim Srbima”: Porodica iz Leskovca otišla na MORE, prvog dana ih dočekao HOROR

Crnogorske USTAŠE prete Srbima: “Jednom ste išli na TRAKTORE, moglo bi vam se to ponoviti” (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar