STRAŠNO

“Smrt svim Srbima”: Porodica iz Leskovca otišla na MORE, prvog dana ih dočekao HOROR

Obeštećenje, ali ni poziv od sudije, još nisu dobili, a ogrebotine na automobilu su toliko duboke da se kompletno vozilo mora farbati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Porodica iz Leskovca na letovanju u Albaniji doživela je kranje uznemirijuću i neprijatnu situaciju kada im je ceo automobil izgreban uvredljivim porukama na albaskom jeziku.

Letovanje Leskovčana u Sarandi na jugu Albanije, pretvorilo se u razgovore i pregovore sa policijom zbog oštećenog automobila koji ih je sačekao na parkingu prvog dana letovanja. Poruke uvredljivog karaktera: “Bežite odavde ku**e srpske” i “smrt svim Srbima” zatekli su kada su prišli svom parkiranom automobilu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Redakciji Blica javio se brat vlasnika automobila i ispričao da su nakon incidenta pozvali srpsku ambasadu, gde im je rečeno da će oni kontaktirati određene nadležne službe.

“Albanska policija je izvršila uviđaj, moj brat je dao izjavu i treba da dobijemo poziv od sudije, ali to se nije još desilo”, rekao je brat vlasnika automobila koji je želeo da ostane anoniman.

Uhapšen jedan od napadača na Srbe u Vukovaru! Policija traga za ostalim članovima ove grupe

Obeštećenje, ali ni poziv od sudije, još nisu dobili, a ogrebotine na automobilu su toliko duboke da se kompletno vozilo mora farbati.

Srbin hteo da spreči krađu drva iz svoje šume, EGIPĆANI ga šutirali i tukli čime su stigli

“Ostatak odmora nismo imali nikakvih problema, čak je i njihova policija rekla: ‘Ovo je sramota za Albance'”, kaže sagovornik Blica.



Izvor: Blic

Komentari (1)

  1. Baš mi ih je "žao".Ne znaju gde će,pa u Albaniju.Eto im.Da vidim hoće li ponovo ići.Mi Srbi stvarno nismo normalni

    Odgovori

Ostavite komentar