Vrištala i bacala stvari po kući: Bivši muž oženio 12 godina stariju taštu, ćerki PALA ROLETNA

Bacila je nešto poput kletve na njih, a onda im dobacila jezivu rečenicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/GoranH

Britanac Klajv Blanden (65) iz Veringtona više od 20 godina života oženjen je 12 godina starijom Brendom.

Do braka sa Brendom bilo je teško doći, ali su uz puno pokušaja i žalbi uspeli i sada su srećni da srećniji ne mogu biti. Što je ubilo u pojam Irenu, njegovu bivšu ženu i Brendinu – ćerku.

“Ne zaboravi mi na grudi”: Otac i ćerka se pred kamerama LJUBILI i MAZILI, a tek kad čujete zašto (VIDEO)

Klajv se, naime, 1977. godine oženio Irenom s kojom nije bio srećan u braku. Ona je bila impulsivna, nezrela i razmažena, ali ni on nije bio neki primer čestitosti, što je smetalo njenoj majci.

“Na početku nisam mogla da ga smislim. Stalno sam govorila Ireni gde je baš njega našla. A onda se sve promenilo kad je brak počeo da im tone”, kaže Brenda.

Klajv je počeo da se otvara Brendi našavši u njoj srodnu dušu. Brak Klajva i Irene se posle osam godina okončao, a on je odmah pozvao Brendu na piće.

“Na prvom piću smo se zaljubili jedno u drugo. Znao sam od početka da ima nešto u Brendi što me mnogo privlači ali bio sam veran njenoj ćerci. Nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam uvideo da i ona isto oseća prema meni”, rekao je Klajv.

Brenda i Klajv Blanden nisu dozvolili da im ljubomorna ćerka uništi život, Foto: Facebook printscreen/cliveblunden

Ipak, prema britanskom zakonu, par ne sme da ulazi u brak ako među partnerima postoji neko krvno srodstvo ili neka rodbinska veza, u ovom slučaju zet-tašta.

“Godinama smo preko advokata pokušavali da pronađemo način da se venčamo, na kraju smo došli i do Evropskog suda, i tamo smo pobedili”, kaže Klajv.

Irena već dugi niz godina ne govori sa Brendom i Klajvom iako je pokušavala da majku odvrati od njega. Kada su otpočeli vezu doživela je nervni slom.

“Bila je strašno ljuta. Psovala me, bacala stvari po kući, optuživala me da sam joj ukrala muža, pretila mi”, kaže Brenda i dodaje da im je posle venčanja rečenicu koju nikada neće zaboraviti.

Majka (55) i ćerka (19) svako veče se kupaju ZAJEDNO: Sada je tu i DEČKO, evo šta žele od njega (VIDEO)

“Ne mrzim vas, ali ste mi mnogo jadni. Ne želim vam nikakvu sreću i volela bih da patite u braku”.

Međutim, Irenina “kletva” nije prošla kod Klajva i Brende koji u 21. veku obilaze Englesku, Evropu, svet… Uživaju u svakom trenutku i samo ih smrt može razdvojiti.

“Ležao je na njoj, ona je samo stenjala”: Uhvatila majku i sina u krevetu i napravila im pakao od života



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar