“Ne zaboravi mi na grudi”: Otac i ćerka se pred kamerama LJUBILI i MAZILI, a tek kad čujete zašto (VIDEO)

Voditelj je bio oduševljen incestuoznim prizorom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/World trends

Otac i ćerka iz Australije bili su gosti jednog popularnog šou programa na radiju, tokom kojeg su dobili zanimljivu ponudu.

Voditelji Kajl Sendilends i Džeki O’ Henderson rekli su Niku i Stejsi da mogu da osvoje 700 evra ako pred kamerama pokažu ljubav na “malo drugačiji način”.

Otac i ćerka se ZALJUBILI, pa ubili njenog momka! Potom su se i venčali, a onda je usledio JEZIV obrt

Prethodno su ih pitali kakav im je odnos i da li se zaista puno vole kako pričaju. U startu je priča mirisala na incest, ali gledaoci su definitivno ostali u šoku kada su otac i ćerka pristali da se za 700 evra ljube i dodiruju kao momak i devojka.

Štaviše, Stejsi je u jednom momentu više u šali dobacila rečenicu: “Ne zaboravi mi na grudi“. To verovatno nikom osim voditeljskom tandemu željnog popularnosti nije bilo zanimljivo da bi se smejali.

Izazov se zvao “dečko ili tatica” i voditelji su potom rekli da su Nik i Stejsi pokazali zaista i drugu stranu ljubavi te su zaslužili 700 evra.

Da je između oca i ćerke čudna, nenormalna hemija svedočila je i činjenica da su zajedno ušli u studio držeći se za ruke, a onda je Nik pljesnuo ćerku po zadnjici. Za vreme emisije oboje su morali da priznaju šta najviše vole u seksu.

Otac je rekao da voli kad je partnerka na njemu, dok je ćerka istakla da preferira oralni seks.

Voditelji su na kraju epizode čuli Stejsi kako kaže ocu da će joj dečko zbog ovoga histerisati od ljubomore što i radi stalno.

“Ležao je na njoj, ona je samo stenjala”: Uhvatila majku i sina u krevetu i napravila im pakao od života



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar