NOVE INFROMACIJE

Novi OBRT u slučaju napada na Strugara: Radnik kaže da je LAŽIRAO modrice jer ga uopšte nije tu udario

Oglasio se napadač na glumca i izneo sve detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Drama oko fizičkog napada na  Petra Strugara ne jenjava, a sada je dobila i novi obrt. Naime, radnik koji je optužen da je napao glumca se ponovo oglasio i ispričao svoju stranu priče.

Jedna od glavnih tema u medijima poslednjih dana je incident koji se desio na jednom salašu između Petra Strugara i radnika Ivana Gajića koji se završio i fizičkim obračunom nakon kojeg je glumac imao masnice na oku. Napadač je odmah sproveden u pritvor, a potom i osuđen na šest meseci kućnog zatvora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Petar Strugar se oglasio nakon NAPADA: Zaustavio me je čovek u vidno alkoholisanom stanju…

Ipak, priča sada dobija obrt nakon novih izjava Gajića:

“U štali u kojoj su njegovi konji danima je stajala kanta prepuna konjske balege koju on nije hteo da isprazni. Čak je i sada ta kanta tamo. Ljudski sam mu prišao i rekao da sam svuda po imanju video izmet, čak i na cveću. Rekao sam mu da to mora da počisti, a on mi je odgovorio: „Važi“,  kaže Ivan u ispovesti za “Alo” i tvrdi da ga glumac uprkos molbama nije poslušao.

Petru Strugaru INCIDENT sa radnikom na salašu nije prvi: Pre nekoliko godina ušao u SUKOB i sa taksistom!

Kako okrivljeni navodi, uopšte mu nije jasno kako je glumac dobio masnicu na oku, kada ga on uopšte tu nije ni udario.

“Kasnije sam ga video kako seda na motocikl i kreće kući. Tada sam mu prišao i rekao:„ Čoveče, nisi počistio ona govna, a pošao si kući“, on se tada uhvatio za međunožje i rekao: „U, što me zabole što nisam počistio. Tada mi je pao mrak na oči i zakačio sam ga po vilici.  Nije mi jasno kako su mu konstatovane teške telesne povrede, kao i modrice na oku, gde ga nisam ni pipnuo. On je glumac i siguran sam da je to scenska šminka, kao i da je ceo proces montiran protiv mene”, kaže Ivan i naglašava da ne veruje u Strugarove povrede.

Nada i dalje postoji? STRUGAR otkrio nove detalje odnosa sa Milicom: Raskinuli smo ali… (FOTO)

Podsetimo, incident se desio u četvrtak kada je glumac prijavio policiji da je fizički napadnut u Jakovu, na salašu “Stremen”, čiji je zakupac. Strugara je, navodno, pesnicom u glavu udario radnik na salašu Ivan Gajić posle kraće verbalne rasprave.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar