Muškarci u restoranu besno odbili da plate za obrok: Ugledali OVO u tanjiru, a onda je otkrivena PREVARA

Vlasnik restorana nije želeo da im poveruje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/pasja1000

U restoranu u Blekburnu ove nedelje se dogodio veoma neuobičajen incident.

Dva muškarca došla su na večeru naručivši indijsku hranu. Kada im je stiglo jelo, navalili su na njega, ali su pred kraj obroka navodno izgubili glavu jer su primetili nekoliko stidnih dlačica na svom mesu.

10 godina mu na kućnu adresu svaki dan dolaze pice koje nije naručio, ali ima nešto JOŠ gore

Odmah su pozvali konobara koji je tvrdio da to nije ono što oni misle. Dva muškarca odbila su da plate svoje jelo. Konobaru su od prvog momenta dolaska u restoran bili sumnjivi, te je otišao do vlasnika i prijavio slučaj.

Činilo mu se da su od onih ljudi koji se tako provlače po restoranima bez plaćanja. Pogledali su CCTV kameru i ugledali trenutak kada su muškarci zavukli ruke u pantalone i izvukli nekoliko svojih dlačica sa intimnih delova tela i stavili na jelo.

Vlasnik restorana došao je da popriča s njima rekavši mu da je sve video na nadzornoj kameri. Shvativši da su “provaljeni” muškarci su besno napustili objekat ostavivši demonstrativno samo 20 funti (oko 25 evra) za dva jela koja su koštala oko 35 funti, prenosi Lancashire Telegraph.

Bosanac se zapanjio u britanskom restoranu: Naručio klasičan obrok, a evo koliko je platio (FOTO)

“Ovo nije prvi put tokom epidemije koronavirusa, otkako smo ponovo otvorili restoran, da mušterije pokušavaju da preko nas uštede. Nismo iznenađeni. Teška je godina, ali i mi moramo od nečega da živimo. Uvek ćemo ispraviti grešku i izviniti se ako je naša, ali u suprotnom…”, rekao je vlasnik indijskog restorana u Blekburnu.

Najluđi WC u hostelu nalazi se u SRBIJI: Pogledajte kako se ulazi u njega i kako izgleda (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar