SNAŠLI SE

Obrađuju zemlju, odgajaju piliće, brinu o starima: Estradnjaci se zbog krize okrenuli NOVIM POSLOVIMA

Morali su da nađu alternativu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/M. Rafailović

Zbog pandemije koronavirusa mnoge poznate ličnosti su morale da nađu alternativne načine za zaradu jer profesije kojima su se bavili nisu bile isplative.

To je slučaj sa poznatom voditeljkom Snežanom Dakić, koja je počela da radi u jednoj kompaniji za nekretnine, u kojoj je dobila direktorsko mesto u sektoru za saradnju sa VIP klijentima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Moj novi posao. Dragi svi, želim da vam javim da sam ušla u svet nekretnina. Položila sam zvanični stručni ispit i dobila licencu za posrednika. Verujem da će moji kontakti i i iskustvo u komunikaciji, kao i poznavanje stilova života, dizajna i trendova, biti značajan resurs za ovaj posao”, napisala je Snežana Dakić pre nekoliko dana na Instagramu.

Foto: Screenshot Youtube

I Goga Sekulić odlučila je nakratko da promeni svoje zanimanje. Pevačica se sada bavi privatnim biznisom.

“Ambiciozna sam, pa se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka”, rekla je pevačica za Alo, pa dodala:

Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan

“Ja sam direktor franšize u Beogradu, volim auta, tako da sam se odlučila”.

Ni Anica Milenković se trenutno ne bavi pevanjem, jer već neko vreme nema posla.

“Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i naravno da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema”, rekla je pevačica i dodala:

Foto: Screenshot Youtube

“Nedavno sam čuvala jednu baku koja je, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek umela da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu”, rekla je pevačica.

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Blek Rouz zatvorila je svoj striptiz klub, pa se odnedavno posvetila poljoprivredi.

Foto: Screenshot Youtube

Ona je počela da okopava krompir i da odgaja piliće.

“Evo sa letovanja pravo u baštu, vadimo krompir. Svi koji idete po teretanama, a svi me pitate odakle mi ovakva linija, brate – motiku u ruke, pa kopaj”!



Izvor: Objektiv.rs, Blic, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar