Ana ga srela u prodavnici, skidali se pogledima i flertovali, a onda šok: Sada je očajna, MOLI za pomoć

Žena prolazi kroz teške trenutke, kaje se za sve pare

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Ana Palmer

Da je znala da će tokom kupovine keksa od pirinčanog brašna možda sresti muškarca svog života, Ana bi se svakako bolje pripremila i organizovala za fatalni dan.

Sada ne zna šta će sa sobom i moli sve ljude po Fejsbuku za pomoć. Britanka Ana Palmer pazarila je u “Lidlu” u Devonu kada je kod dela za keks spazila jednog lepuškastog muškarca kako je odmerava.

To je zapravo prva primetila njena 12-godišnja ćerka Andrea koja joj je sugerisala da pokuša da mu uzvrati pogledom. Ana je bila zbunjena, ali ga je i ona ipak pogledala “značajno”.

Muškarac se potom približio diskretno na 2-3 metra od majke i ćerke, a onda je namignuo Ani. Pogledali su se još jednom, nimalo naivno, a onda, dok je ona sabrala 2 i 2, čovek je već odlazio dobacivši joj rečenicu kako “sutra ne postoji”.

Jedino što je uspela da vidi kasnije je bilo to što je ulazio na parkingu u mali, beli “audi”.

“Ko si ti i gde si, zgodni čoveče? Molim te javi mi se. Jedino sam videla da imaš beli “audi”. Dobacio si mi da ‘sutra ne postoji’ tako da pretpostavljam da si singl. Hajde da se upoznamo i da vidimo dokle će nas to dovesti”, napisala je Ana na Fejsbuku a onda je krenula da pati i moli za pomoć.

Ana je za lokalni list Plimut Lajv rekla kako joj je jako teško bilo da flertuje pred ćerkom a oseća da je propustila nešto značajno u životu.

“Želela sam da pričam s njim, da se upoznam, ali kako pred Andreom? To se dogodilo između 5 i 7 popodne u ‘Lidlu’, imao je belu majicu i šorc. Čula sam da je spomenuo grad Brajton ali nisam shvatila u kom kontekstu”, izjavila je žena dodajući kako bi volela više od svega da sve ovo potencijalni “gospodin pravi” pročita i javi joj se.

Najperverzniji čovek svih vremena: Zbog ludačkih ideja Napoleon ga je zatvorio u SAMICU do kraja života



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (9)

  1. Namignuo joj pred cerkom I rekao sutra ne postoji. Beeezi sestro koliko te noge nose. Klasican idiot, sociopata.

    Odgovori

Ostavite komentar