Komentari na vest "Ana ga srela u prodavnici, skidali se pogledima i flertovali, a onda šok: Sada je očajna, MOLI za pomoć" (9)

Ostavite komentar

  1. Namignuo joj pred cerkom I rekao sutra ne postoji. Beeezi sestro koliko te noge nose. Klasican idiot, sociopata.

    Odgovori
  2. Dete Bozije!Ne ocajavaj!Dodji kod djede,(ne zamerite,1000% posto vodim porijeklo i Dubrovnika!),i za nic se ne brin,velju!Ocaj je otrov zivota!Vodj dje sam ti ja...Sunce sija 300-tri stotine dana....I nema magle!Sve cisto vi's,ko na dlan!garantujem!Kad me bus vidjela....Ne treba ti indukovana koma!"Blago onoj-onom,koja-koji,mladjan zaspi,pa mu zivot u sanjanju prodje"-Retap Civejovilim,osmi,deveti i jedanaesti!Kako bre "jedanesti"?A sto preskoci ono "deseti"...?Pa lepo!Nisam to bio ja!?Neko drugi se usunjo,velju....Zamalo ne izgubi i "jedanaesticu",jadan ja.....Sad cekam "dvanaesticu" na sportskoj...I veruj mi,draza mi je od svake titule!Pocim je "ubodem",cu se nakupujem titula....Ja iskreno mislio,neka nasa seljanka...Ka ono jok!Sta je tu je...Daj sta das,samo da se pise....

    Odgovori
  3. Zelim joj od srca da uspe u svojoj nameri da ga pronadje.Mogao je vise da se potrudi....doda joj papiric sa brojem....smotanko.

    Odgovori