Majka i ćerka zaustavljene na aerodromu: Kada su otvorile kofer, svi su počeli da se TRESU

Nikom nije bilo prijatno u tom trenutku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
šta poneti na more
Foto: Pixabay/katyveldhorst

Prilikom prolaska kroz prve skenere na aerodromu u Minhenu, majka i ćerka iz Jermenije bile su iznenada zaustavljene.

One su putovale iz Soluna preko Minhena do Jerevena, ali su u svakom slučaju morale da otvore kofer zbog presedanja.

Policajci su primetili da se majka (74) i ćerka (52) ponašaju čudno i nervozno, pa su pozvali i pojačanje. Žene jednostavno nisu htele da se odvoje od kofera. Zamoljene su da ga otvore, a onda su policajci videli veliku kesu.

Kada su je otvorili, slošilo im se. U njoj su bile kosti supruga, odnosno oca koji je pre 12 godina preminuo u Solunu. Prvobitno je bio sahranjen tamo, ali sada su žene odlučile da mu kosti vrate u postojbinu.

Dvoje policajaca zaplakalo je, prenosi agencija DPA, a jedan je tražio sredstvo za smirenje. Od žena su dobili sve potrebne papire, pa su one, pošto su imale sva dokumenta, uredno nastavile put s koferom.

Policajke bile zaljubljene u ISTOG kolegu, a onda se dogodilo ubistvo! Istraga je otkrila užasnu tajnu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Tuga i velika ljubav, prema suprugu i ocu. Jedino, prvi put cujem da se posmrtni ostaci mogu prenijeti u koferu? Mislila sam da za to postoji posebna procedura- od preuzimanja, preko transporta do ukopa na novom mjestu i da je isto veoma skupo. Ovako....da isto "putuje" kao obican prtlhag, prvi put cujem. Stvarno je stresno i za plakati. Neka mu je vjecni pokoj u svojoj zemlji.

    Odgovori

Ostavite komentar