Zavoleli ste je kao zavodnicu u “Lajanju na zvezde”: Posle toga je nestala, a ovako IZGLEDA DANAS (FOTO)

Lepa glumica je otišla iz Srbije za vreme bombardovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Glumca Nataša Tapušković ostala je poznata široj javnosti po ulozi zavodnice Danice Janković u filmu “Lajanje na zvezde”, a od tog vremena mnogo stvari se promenilo u njenom životu.

Nataša je postala poznata dok je još nosila devojačko prezime Šolak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, simpatična Nataša iz Kruševca imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

Foto: Screenshot Youtube

“Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu”, rekla je ona za Puls svojevremeno i dodala:

“Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane”.

Foto: Screenshot Youtube

Iako ju je publika odmah zavolela, Nataša je u jednom trenutku odlučila da stavi tačku na karijeru. Za vreme bombardovanja odlučila je da napusti Srbiju i da ode u Italiju.

“Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca”, priznala je tad Nataša.

Foto: E-Stock/S. Nedelja

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Danas Nataša ima 44 godine i dve ćerke.

I dalje se bavi glumom, a gledali smo je u serijama “Život je čudo” i “Folk”. Na javnim događajima se ne pojavljuje često i porodica joj je na prvom mestu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. U seriji 'Folk' je izgradila jedan od najautentičnijih likova. Maestralno... Steta sto je snimanje serije zaustavljeno kad glavna junakinja treba da se uda za kriminalca i postane 'srpska majka'

    Odgovori

Ostavite komentar