Seks sa DEMONIMA i vanzemaljci u američkoj vladi: Trampova doktorka ŠOKIRALA govorom (VIDEO)

Američki predsednik podelio je snimak govora uz opis: "Obavezno pogledati"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Stela Imanuel, doktorka iz Hjustona koja tvrdi da je uspešno lečila pacijente hidroksihlorokinom i da zaštitne maske nisu potrebne u borbi protiv koronavirusa, nakon zapaljivog govora postala je prava zvezda među desničarskim pokretima na internetu.

Američki predsednik Donald Tramp je podelio snimak njenog govora na svom Tviter nalogu uz opis: “Obavezno pogledati”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Daily Beast navodi da je doktorka Imanuel, inače pedijatar, poznata po bizarnim tvrdnjama.

Kako navodi ovaj portal, doktorka tvrdi da su ginekološki problemi poput cisti posledica “seksa sa demonima i vešticama u snu”. Takođe, smatra da se vanzemaljska DNK koristi u lečenju, kao i da naučnici rade na vakcini koja ima za cilj da spreči ljude da budu religiozni.

Imanuel, kako se dodaje, tvrdi i da je deo američke vlade sačinjen od “reptila i drugih vanzemaljaca”.

Ona je takođe naglasila da je uspešno izlečila stotine pacijenata terapijom hidroksihlorokinom, koju zagovara i koju je sam koristio Donald Tramp.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Odslušao ovaj nadahnut govor hrabre žene u celini (što mi se retko dešava) i zaključio da je Ljudska vrsta u ogromnoj krizi, ali ne materijalnoj, već moralno-duhovnoj. Previše je onih koji mogu da dignu vagon dece u vazduh da bi u džep stavili svežanj - mirne "duše". To više i nije individualno posrnuće, već je posrnuće institucijonalizovano i postaje industrija, gotovo ekonomska grana laži, prevara i profita...Hrabri pojedinci istupaju i ustaju...Ajnštajn je rekao: Tama ne postoji, to je odsustvo svetla. Nisam siguran da istinsko Zlo ne postoji, više želim da verujem da je u pitanju odsustvo hrabrosti i vere u Dobro...Ova osoba ima i hrabrosti i Vere...Zašto ih je tako malo?

    Odgovori

Ostavite komentar