Izlivanje reka obustavilo saobraćaj u više mesta: Urušen most u Ljuboviji, u Klisuri oštećen deo puta

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/RINA

Izlivanje reka razlozi su za prekid saobraćaja u više mesta u Srbiji, a jedno od njih je Mlanča na putu Ivanjica-Ušće.

“Gračanica-Ljubovija, kod motela u Ljuboviji u toku je obustava saobraćaja zbog izlivanja reke Ljuboviđe i urušavanja mosta. Alternativni putni pravac su lokalni putevi u Ljuboviji”, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Na putu Arilje-Ivanjica u mestu Klisura, kako ponavljaju, obustavljen je saobraćaj zbog izlivanja Moravice koja je ujedno i oštetila trup puta.

Putevi Srbije navode da se produžavaju radovi na putu Pakovraće (Markovica) – Užice. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, navodi se u saopštenju i da će radovi biti završeni do 1. septembra.

Na auto-putu, deonica Surčin-Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug, od sutra do 1. jula, radiće se na zameni zaštitne ograde u zoni dva portala sa putokaznim tablama za vođenje saobraćaja.

Prvi portal je na desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Ostružnici neposredno ispred isključenja sa auto-puta E-75, drugi je na levoj kolovoznoj traci.

Od sutra će se kako navode Putevi Srbiije, raditi na desnoj kolovoznoj traci na zameni ograde u dužini od 18 metara na mestu prvog portala, a zatim u dužini od 76 metara u zoni drugog portala.

Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u zoni prvog portala a zatim u zoni drugog portala. U utorak radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna na levoj strani razdelnog pojasa u dužini od 76 metara.

Radovi na levoj kolovoznoj traci u zoni drugog portala počinju 1. jula, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka, zbog radova na levoj kolovoznoj traci na bankini u dužini od 18 metara.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila. Zadržavanja za teretna vozila jedino postoji na graničnom prelazu Horgoš, je 60 minuta.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar