Sanjali ste seks sa bivšim, potpunim strancem, kolegom, ili šefom? Postoje logična OBJAŠNJENJA

Većina seksi snova skoro nikada nije povezana sa ljudima u njima, navode stručnjaci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/calibra

Ne postoji osoba koja nikada nije imala snove o seksu.

Isto tako, reko kome se desilo, da u takvim snovima sanja samo sadašnjeg partnera.

Seksi snovi mogu biti veoma čudni, ali za njih postoji i objašnjenje.

“Većina seksi snova skoro nikada nije povezana sa ljudima u njima već sa onim problemima koje ti pojedinci predstavljaju za vas”, objasnila je Lauri Loenberg.

Zapitajte se: na šta prvo pomislite kada zamisliš tu osobu? Šta se kod nje najviše ističe? Ludi smisao za humor? Čvrsti stav? Upravo to u stvari koje tvoja podsvest na ovaj način pokušava da unese u tvoj život.

Ovo je 5 najčeščih seksi snova i njihovo značenje

Foto/Pixabay/StockSnap

1. Seks sa nekim koga ne možete da podnesete (recimo bivši)

Da, ovo je praktično noćna mora i to ona koja se često dešava. Bez obzira na to šta vam prolazi kroz glavu, snovi koji su povezani sa vašim bivšim nisu znak da treba da mu se vratite. “Ti snovi se bave onim što ste osećali dok ste bili zajedno – strast, žudnja, uzbuđenje”, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loenberg. Vreme je da tu istu energiju unesete u svoju trenutnu vezu ili, ako ste solo, da pronađete novi način za dejtoe. “Ako se ne radi o vašem bivšem, podsvest vam poručuje da je vreme da se ponovno povežete sa tom osobom”, kaže Loenberg. “Vreme je da se rešite nepotrebne mržnje.”

Foto/Unsplash/Vidar Nordli-Mathisen

2. Seks sa potpunim strancem

Priča o misterioznom ljubavniku drugi je u nizu najčešćih seksi snova. “Iako to nekada volimo da sanjamo, ovaj san ne znači da sanjate o nekome ko čeka da mu padnete u zagrljaj”, objašnjava Loenberg. “Reč je o delu vas koji pokušavate da upoznate.” Drugim rečima, vrući snovi sa sablažnjivim ljubavnikom mogu da predstavljaju vašu potrebu za većim samopouzdanjem, odnosno autoritativnošću. Nešto što bi definitivno imala osoba dovoljno spontana za seks sa potpunim strancem.

Foto/Unsplash/Eric Lucatero

3. Seks sa kolegom ili… šefom

Ukoliko ih svakodnevno viđate, nije ni čudo da vam tu i tamo banu u snove. Ipak, postoji razlika između toga da li se radi o šefu ili nekome ko je niže pozicioniran, tako barem kaže Loenberg. Ako radite za njega, onda je verovatno reč o borbi za moć. Pomozite sebi tako što ćete pronaći nešto na čemu možete da sarađujete. S druge strane, ako su vaši snovi u vezi sa nekim ko je na poslu ispod vas, razmislite o tome šta vam pružaju na radnom mestu. Ako je reč o asistentu koji vam pomaže da održavate život u savršenom redu, mozak verovatno pokušava da vam kaže da je vreme da se saberete.

Foto/Unsplash/Pablo Heimplatz

4. Seks sa profesorom

Ako je reč o profesoru u kojeg ste gledali tokom celog školovanja, onda je to jednostavno ono što i mislite da jeste – ispunjena seksualna fantazija (barem donekle). Ali, ako je reč o profesoru koji vam je u sećanju ostao kao zastrašujuć ili užasan (setite se onog hladnog pogleda), prisetite se predmeta koji vam je predavao. “Ako je reč o profesoru srpskog ili stranog jezika, to znači da vaš um ima potrebu za radom na komunikaciji”, objasnila je Loenberg. “Ako je reč o matematici, možda je vreme da se posvetite rešavanju finansijskih problema.”

Foto: Pixabay/Berzin

5. Seks sa gomilom ljudi

Iako možda deluju kao jako zabavne, orgije u snovima su zapravo teško upozorenje (žao nam je!) da vas muči mnogo toga. Drugim rečima, psihički ste preopterećeni, i to se očitava velikim brojem partnera, odnosno delova tela. Loenberg savetuje da je krajnje vreme za generalno čišćenje svih područja vašeg života, počevši od onih kojevami izazivaju najveći stres. Tu i tamo za vikend ostanite kod kuće ili priušti sebi mali godišnji odmor.

Unajmila je porno glumicu da se osveti bivšem mužu: On je očekivao seks iz snova, a dobio je NAJVEĆE poniženje!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar