Adel je smršala skoro 50 kilograma pomoću ovog režima! Nije u pitanju samo dijeta, EVO U ČEMU JE TAJNA!

Pevačica je bila istrajna i rezultati nisu izostali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
iamKevinWong.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanska pevačica Adel šokirala je javnost kada je objavila svoju prvu fotografiju na kojoj se vidi da je drastično smršala i od tada ne prestaje da intrigira.

Ona se godinama trudila da se oslobodi viška kilograma, ali samo jedna stvar je delovala – sirtfud dijeta.

Foto: Screenshot Youtube

Zbog nje je pevačica morala u potpunosti da promeni stil života, a doktor s kojim je radila na gubljenju kilograma kaže da je najvažnije, pored ishrane i vežbanja, da onaj ko prolazi kroz taj proces bude raspoložen i dobrog mentalnog zdravlja.

Dijeta sirtfud

Dijeta koje se pridržavala Adel zasniva se na konzumiranju namirnica koje podstiču proizvodnju enzima poznatog kao sirtuin, koji smanjuje apetit i poboljšava metabolizam.

Među preporučenim namirnicama su kelj, heljda, jagoda, citrusi, urme, maslinovo ulje, tamna čokolada, zeleni čaj, crno vino, jabuke, peršun, crveni luk, kurkuma, borovnice…

Meso ne spada u ovu grupu namirnica, ali je dozvoljeno u manjim količinama.

Ova dijeta dovodi do brzog gubitka kilograma, očuvanja mišićne mase, a štiti i od hroničnih oboljenja.

Sprovodi se kroz dva kruga koji traju tri nedelje. Postoje specifični recepti i plan ishrane, pa se postepeno dodaje sve više proteina koji pripadaju ovom planu ishrane.

Sirtfud dijetu posle Adel počele su da primenjuju mnoge poznate ličnosti koje se nadaju da će postići brze rezultate kao i ona.

V. T.

PAMELA ANDERSON progovorila o kućnom videu sa bivšim suprugom, seriji i filmskom ostvarenju “Čuvari plaže”: Nije mi se svideo film! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar