Bogovi Olimpa su uslišili naše molbe: Romani o “Persiju Džeksonu” postaju serija

Svaka knjiga će biti jedna sezona serije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Knige o “Persiju Džeksonu i bogovima Olimpa” su i dalje veoma popularne, a sada napokon dobijaju svoju vernu ekranizaciju u vidu serije.

Dizni Plus je najavio da će blisko sarađivati sa piscem Rikom Riordanom na novoj seriji koja će adaptirati sve romane. Ova vest jako obradovala fanove, pošto niko nije bio zadovoljan filmskim adaptacijama “Kradljivac munje” i “Zlatno runo”.

“Za sada ne možemo mnogo da otkrivamo, ali sam jako srećan što će moje knjige dobiti verne adaptacije. Počinjemo sa knjigom “Kradljivac munje” u prvoj sezoni, ali svih pet knjiga će biti adaptirano. Ja ću biti uključen u svaki korak ovogo procesa”, napisao je Rik Riordan.

Serija će pratiti život mladog Persija Džeksona, koji otkriva da je polubog. Saznaja da je njegov otac Posejdon i upušta se u mnoge avanture koje su blisko povezane sa grčkom mitologijom.

Na Tviteru se čak oglasio glumac Logan Lerman, koji je igrao Persija u filmskim adaptacijama iz 2010. i 2013. godine. A fanovi su došli na ideju da bi Logan sada mogao da bude savršeni Posejdon.

“Jako sam srećan zbog ove lepe vesti! Nadam se da će ovo biti adaptacija kakvu ovi romani zaslužuju!”, napisao je Lerman.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar