Evo šta donosi specijal “Prijatelja”: Rejčel i Ros su na pauzi?

Nadaju se da će specijal izaći do kraja novembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Režiser serije “Prijatelji”  Kevin Brajt je naveo da će se čvena šestorka sigurno okupiti kada se situacija u svetu sredi, i da ne planiraju nikakvo onlajn okupljanje.

Objasnio je da će tokom specijala publika imati prilike da vidi i trenutke iza kamere, kao i drugačije verzije poznatih scena, koje publika nikada nije videla.

Dok su tokom decenije, koliko je serija trajala, skoro svi prijatelji u nekom momentu postale više od prijatelja, Brajt je rekao da je imao osećaj kako je jedna veza nepravedno zapostaljvena.

“Mislim da je nešto zaista slatko moglo da se desi između Fibi i Džoija. Osetio sam se uskraćenim za tu priču kada je Fibi upoznala Majka. Između Lise Kudrou i Meta LeBlanka postojala je sjajna energija, ali takođe i između njihovih likova”,kazao je on i dodao da je smatrao da je serija mogla da traje duže od 10 sezona i da je želeo da Džoiju nađu ljubav njegovog života.

Javno potvrđeno! “Prijatelji” ponovo na TV ekranima

Brajt je upitan o tome šta misli kakve živote sada vode likovi iz serije objasnio da ne misli, znajući kako svet funkcioniše, da su svi brakovi sklopljeni u seriji ostali zajedno.

Već znamo da nije ljubitelj Fibi i Majka, a iz priče o raskidu je izuzeo Čendlera i Moniku. Međutim, nije mogao da ne iskoristi momenat i podseti publiku na jednu od najčuvenijih rečenica iz serije “We were on a break” (Bilo smo na pauzi).

“Reći ću samo da su Ros i Rejčel možda na pauzi. Nema ničeg uzvišenijeg nego kada misliš da je nešto gotovo, a u stvari nije – ukzujući na to da čak i ako Ros i Rejčel u ovom trenu nisu zajedno, verovatno ih i dalje spaja ono što ih je spojilo pre toliko godina”, objasnio je Brajt.

Obnavlja gradivo: Kortni Koks gleda “Prijatelje” u samoizolaciji

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar