Odložena “Mejsonova Tacna prepuna tajni”: Bubnjar Pink Floyda teška srca pomerio turneju (VIDEO)

Projekat "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni" imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Koncert “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni”, koji je bio zakazan za 21. jun u Sava centru, odlaže se za 19. jun 2021. godine, a sve kupljenje ulaznice važiće za novi datum.

Svi učesnici projekta “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” na čelu sa Mejsonom nisu lako doneli odluku o pomeranju velike turneje, jer obuhvata preko 30 gradova, pa je jedino rešenje bilo da kompletnu turneju odlože za proleće/leto 2021. godine.

Ipak, publiku je obradovala vest da turneja nije otkazana i da će se koncerti održati u okolnostima koje će biti bezbedne za sve.

Projekat “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine.

To je bio prvi Mejsonov nastup od 2005. kada je zajedno sa Pink Floyd nastupio na Live 8 koncertu.

Onlajn program za rođendan Vlade Divljana: Ostavio je neizbrisiv trag u našoj muzici (VIDEO)

Mejson, jedini član gupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje 90-ih i privremenog okupljanja za potrebe koncerta Live 8 (2005), u 2018. godini započeo je svetsku turneju “Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni” koju je nazvao po drugom albumu grupe Pink Floyd “Tacna prepuna tajni” (A Saucerful of Secrets) iz 1968. godine.

Mejson je za ovaj projekat sastavio supergrupu sa pođednako uspešnim i poznatim svetskim muzičarima koji su publici poznati iz nekih drugih bendova.

Supergrupu koja zajedno sa njim dolazi u Beograd predvodi Geri Kemp iz sastava Spandau Ballet, a ostali članovi su Li Haris iz benda The Blockheads, basista Gaj Prat koji je radio s Pink Floyd-ima posle odlaska Rodžera Votersa i u solo projektima Dejvida Gilmura, i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

Uz njegove hitove đuskale su generacije: Preminuo legendarni Litl Ričard (VIDEO)

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar