Onlajn program za rođendan Vlade Divljana: Ostavio je neizbrisiv trag u našoj muzici (VIDEO)

Na inovativan način odali poštovanje za svo muzičko stvaralaštvo Vlade Divljana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Koncert pod nazivom “4 Maljčika”, klavirskog dua Aleksandar Šandorov-Nemanja Nikolić, trebalo je da bude održan 10. maja na rođendan Vlade Divljana. Međutim, koncert je pomeren zbog pandemije koronavirusa za jesen, ali će publika i pratioci ovih muzičara na društvenim mrežama, biti u prilici da na drugačiji način obeleže ovaj datum.

“Danas, rođendan Vlade Divljana, obeležavamo klavirskom numerom koja budi sećanja na Idola koji je ostavio neizbrisiv trag u našoj muzici i kombinuje se gotovo nemoguće u spotu koji predstavlja spoj kompozicija Sergeja Prokofijeva i jednog od najvećih hitova Vlade Divljana. Aleksandar Šandorov i ja izvodimo ga u aranžmanu urađenom za dva klavira”, napisao je Nemanja Nikolić i dodao:

Da se naježiš: Čelista Stjepan Hauser objavio novi spot (VIDEO)

“Oni koji su ga najbolje poznavali, na dan Vladinog rođenja, pronalaze zajedničku nit i ljubav prema muzici Prokofijeva u kombinaciji sa najprepoznatljivijim Divljanovim hitovima i ovim promotivnim spotom najavljujemo koncert koji je trebalo da se održi na današnji dan, ali zbog nastalih okolnosti odložen je za jesen ove godine. Koncert za dva klavira kojim će se na potpuno inovativan način odati poštovanje za svo muzičko stvaralaštvo Vlade Divljana, biće održan u Velikoj Dvorani Kolarčeve zadužbine, a do tada pozivamo vas da poslušate numeru pod nazivom “4 Maljčika – Retko te viđam sa devojkama.”

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rsIzvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar