Podeljena još dva stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”: Dobitnici uskoro uzimaju ključeve u ruke

Građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/RTS

Večeras je održano drugo izvlačenje šestog ciklusa nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, a stanove u Beogradu dobili su Dragan Radenović i Mirjana Milovanović.

Jednoiposoban stan od 46 kvadrata u naselju Zemunske kapije dobio je Dragan Radenović za račun sa Zvezdare, koji je iznosio 1.500 dinara.

Dvosoban stan od 54 kvadrata, takođe u naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Milovanović za račun iz Ćićevca od 2.133 dinara.

Dobitnicima je sreću donela poznata pevačica Goca Tržan, koja je učestvovala u izvlačenju.

PRAVILA IGRE

Građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije “Uzmi račun i pobedi”, koju je razvila Poreska uprava Srbije.

– Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024, bez obzira na vrednost. Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr), dobija se i još jedan, dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima – navodi se na sajtu Uzmi račun i pobedi.

Podsetimo, pravo učešća imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiju, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

– U nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi 2024 učestvuju svi fiskalni računi sa QR kodom dobijeni za ostvarene kupovine počevši od 1. januara 2024 Fiskalni računi koji su izdati pre ovog datuma, kao i svi fiskalni računi koji su poslati za prethodnu nagradnu igru, nemaju pravo učešća u novom ciklusu. Unos računara moguć je skeniranjem QR koda ili ručnim unosom PFR broja i PFR vremena računa. Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000”. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar