Đukić Dejanović posetila “Ribnikar”: Ispituje se kako je nož završio u rancu dečaka

Kako je ministarka naglasila, popodnevna smena već normalno funkcioniše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović odmah po prijavljenom incidentu, stigla je u Osnovnu školu “Vladislav Ribnikar” na Vračaru gde je danas u rancu jednog dečaka nađen nož.

– Stojimo ovde sa posebnim emocijama ispred škole Vladislav Ribnikar. Ovde govorimo o nožu koji je pronađen u jednom rancu, ali ne govorimo o učeniku jer nadležne službe treba da utvrde kako je taj nož završio u tom rancu, da li je neko ubacio. Deca su različito reagovala, a sada nam predstoji da radimo na tome da deca ne budu traumatizovana. Preduzete su sve mere iz nadležnosti škole da se ništa ne dogodi- rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Kako je ministarka naglasila, popodnevna smena već normalno funkcioniše. A u prvoj smeni je većina nastava radila regularno.

– Naravno bilo je onih koji nastavili sa radom, ali bilo je i onih koji su odreagovalo ljudski – rekla je Đukić Dejanović.

Reporter sa lica mesta javlja i da su uznemireni roditelji, braća i sestre došli po decu.

Podsetimo, u ovoj školi na Vračaru 3. maja dogodio se nezapamćeni masakr kada je učenik sedmog razreda K.K. ubio 9 svojih drugara i čuvara škole.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar