Uzak struk i 68 kilograma: Dijeta Opre Vinfri zaludela svet

Ova dijeta daje fantastične rezultate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Photo:Printscreen/Youtube

Na dodeli Gremija je „palo” nekoliko iznenađenja, a jedno od njih bila je i Opra Vinfri. Tačnije, njena linija. Slavna voditeljka, koja je u januaru proslavila sedamdeseti rođendan, izgleda bolje nego ikad.

Kako je nedavno otkrila magazinu People, genetika je glavni krivac što se celog života borila sa viškom kilograma. Ali, poslednje dve godine odlučila je da im se svim silama suprotstavi.

Ako je suditi po nikad boljoj liniji, rezultat je – više nego uspešan.

Bila je, priznaje, tužna i povređena jer su je godinama vređali zbog izgleda. Dugo je krivila sebe, stidela se svog tela, a onda odlučila da prestane s tim. U mršavljenju joj je pomogao holistički pristup problemu, meditacija i plan ishrane poznat kao Weight Watchers.

Program koji je zaludeo svet zapravo je sistem zasnovan na poenima koji se dodeljuju hrani na osnovu nutritivnog sadržaja i vrednosti.

Posle operacije kolena, pre nekoliko godina, i oporavka, koji je uključivao određene vežbe kako bi nogu postepeno vratila u normalno stanje, Opra se više posvetila fizičkim aktivnostima.

Zahvaljujući tome danas se oseća snažnije, a o kondiciji i opštem zdravstvenom stanju da i ne govorimo. Takođe, njen poslednji obrok u toku dana je oko četiri po podne i dnevno pije galon vode (u američkom mernom sistemu galon je 3,7 litara). Od prošlog leta koristi tablete za mršavljenje, ali nije navela koje.

Trenutno ima 68 kilograma na svoju visinu od 169 centimetara i izuzetno je zadovoljna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)Izvor: hellomagazine.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar