Izraelska vojska objavila snimak uništenog TUNELA ispod bolnice Al Šifa (VIDEO)

U saopštenju se navodi da su pripadnici elitne borbene inžinjerijske jedinice srušile tunel ispod Šife, kao i druge ulaze u tom području

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Neposredno pre jutrošnjeg početka primirja, izraelska vojska saopštila je da je uništila Hamasov tunel otkriven ispod bolnice Šifa u Gazi i završila raspoređivanje trupa na linijama prekida vatre, prenosi Tajms of Izrael.

U saopštenju se navodi da su pripadnici elitne borbene inžinjerijske jedinice srušile tunel ispod Šife, kao i druge ulaze u tom području. Vojska je saopštila da je tokom poslednjeg dana, do primirja koje je počelo u 7 sati po lokalnom vremenu, nastavila da gađa Hamasove ciljeve širom Pojasa Gaze i potragu za infrastrukturom militanata.

Navedeno je da u poslednjih sat vremena završeno “operativno raspoređivanje vojske na linijama prekida vatre”.

Na snimku koji je objavila izraelska vojska vidi se navodno tunel kod Šife koji je uništen, kao i nekoliko drugih pogođenih ciljeva u Gazi.Izvor: Novosti

Komentari (1)

  1. Хамас договорио?! Тај напад се мало разликује од Перл Харбора, Меркала, Сребренице, Рачка, 11. септембра, Буче...што ЦИА организује да би клијенти извели неку против акцију на терену. Тешко је да се не примети да је ова "одмазда", а заправо најјезивија Содома и Гомора у историји човечанства где се суперармија бори против голоруког народа којег наводно заступа нека терористичка организација коју финансира ЦИА и којој оружје дистрибуирају јевреји ционисти из Украјине.

    Odgovori

Ostavite komentar