Dnevni horoskop za 2. novembar : BIK ulazi u poslovnu saradnju sa strancima, RAK dobija poziv za izlazak od ŠKORPIJE

Vaga će na kraćem putovanju ili predavanju sresti osobu koja će joj privući pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Pixabay

Ovan

Sjajan aspekt Meseca sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije u polju novca, donosi vam uvećanje prihoda. Saradnja sa ženama donosi uspeh Ovnovima oba pola. Pozicija vašeg drugog vladaoca Plutona, upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom.

Bik

Sekstili Meseca sa Jupiterom i Uranom, planetama blagostanja i putovanja u vašem znaku, donose vam nove poslove sa strancima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i hedonizma, nagoveštava romantičan sastanak sa umetnikom ili sportistom.

Blizanci

Mesec u astrološkoj kući posla pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom u kući mašte, donoseći vam uvećanje prihoda ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili pedagoškim radom. Ponašanje ljubavnog partnera može da izazove vašu sumnju.

Rak

Vaš vladalac Mesec, simbol intuicije i inspiracije, pravi sjajne trigone sa planetama u petom i devetom astrološkom polju, donoseći vam uspeh i zaradu preko umetničkog i posla povezanog sa čestim putovanjima. Jedna Škorpija vam šalje poziv za izlazak.

Lav

Odličan aspekt Meseca sa vašim vladaocem Suncem, simbolom uspeha i ugleda, povoljno utiče i na vaše poslove, ali i na emotivni život. Pozicija Venere nagoveštava poznanstvo sa nekim na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Više se odmarajte.

Devica

Venera u vašem znaku obrazuje trigon sa Plutonom u polju ljubavi, što nagoveštava strastvene trenutke sa partnerom. Aspekti Meseca u Raku, donose vam uvećanje zarade preko kontakata sa strancima i prijatelja. Promenite način ishrane.

Da li se prepoznajete? Ovih pet horoskopskih znakova važi za NAJLUĐE, svaki na svoj način

Vaga

Mesec u kući karijere i prepun znak Škorpije pružaju vam mogućnost zarade preko paralelnih ili honorarnih poslova. Na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate osobu koja će brzo pridobiti vašu pažnju i osvojiti vaše simpatije.

Škorpija

Aspekti Meseca u devetom astrološkom polju donosi vam mogućnost odlaska na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicije vladalaca vašeg znaka, Marsa i Plutona, najavljuju uvećanje prihoda. Provodite više vremena sa prijateljima.

Strelac

Mesec u astrološkoj kući novca obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, simbolom bogatstva, srećnih okolnosti i lepog života, donoseći vam uvećanje prihoda. Jedan Lav se trudi da privuče vašu pažnju i osvoji vaše simpatije.

Jarac

Vaš emotivni život je pod uplivom Meseca, koji je danas u odličnom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, planetom sigurnosti, istrajnosti i upornosti, što povoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Umetnike i sportiste očekuje uspeh.

Vodolija

Dobri aspekti između vaših vladalaca, Urana i Saturna, sa Mesecom u astrološkom polju svakodnevice, donose vam mogućnost uvećanja prihoda preko kupoprodaje nekretnina i građevinskih poslova. Voljena osoba predlaže vam odlazak na zajednički put.

Ribe

Naglašen znak Škorpije donosi vam šanse za zaradu preko saradnje sa strancima, putovanja i predavaštva. Merkur, koji upravlja vašim ljubavnim životom u trigonu sa Mesecom, nagoveštava poznanstvo preko društvene mreže. Oprez za volanom.

BONUS VIDEO:Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar